Blog Seite 53                                               

Jones County (Noord-Carolina)

Jones County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 10.153 Inwahners op en Rebeet vun 1.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Trenton.

                                               

Lee County (Noord-Carolina)

Lee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 57.866 Inwahners op en Rebeet vun 666 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sanford.

                                               

Lenoir County

Lenoir County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 59.495 Inwahners op en Rebeet vun 1.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kinston.

                                               

Lincoln County (Noord-Carolina)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 78.265 Inwahners op en Rebeet vun 774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lincolnton.

                                               

Macon County (Noord-Carolina)

Macon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 33.922 Inwahners op en Rebeet vun 1.336 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Madison County (Noord-Carolina)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 20.764 Inwahners op en Rebeet vun 1.163 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marshall.

                                               

Martin County (Noord-Carolina)

Martin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 24.505 Inwahners op en Rebeet vun 1.199 km². De Sitt vun de Verwalten is in Williamston.

                                               

McDowell County (Noord-Carolina)

McDowell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 44.996 Inwahners op en Rebeet vun 1.145 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Mecklenburg County (Noord-Carolina)

Mecklenburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 919.628 Inwahners op en Rebeet vun 1.365 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charlotte.

                                               

Mitchell County (Noord-Carolina)

Mitchell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 15.579 Inwahners op en Rebeet vun 575 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bakersville.

                                               

Montgomery County (Noord-Carolina)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 27.798 Inwahners op en Rebeet vun 1.272 km². De Sitt vun de Verwalten is in Troy.

                                               

Moore County (Noord-Carolina)

Moore County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 88.247 Inwahners op en Rebeet vun 1.810 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carthage.

                                               

Nash County

Nash County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 95.840 Inwahners op en Rebeet vun 1.399 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

                                               

New Hanover County

New Hanover County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 202.667 Inwahners op en Rebeet vun 515 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wilmington.

                                               

Northampton County (Noord-Carolina)

Northampton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 22.099 Inwahners op en Rebeet vun 1.388 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Onslow County

Onslow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 177.772 Inwahners op en Rebeet vun 1.987 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jacksonville.

                                               

Orange County (Noord-Carolina)

Orange County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 133.801 Inwahners op en Rebeet vun 1.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hillsborough.

                                               

Pamlico County

Pamlico County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 13.144 Inwahners op en Rebeet vun 873 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bayboro.

                                               

Pasquotank County

Pasquotank County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 40.661 Inwahners op en Rebeet vun 588 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elizabeth City.

                                               

Pender County

Pender County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 52.217 Inwahners op en Rebeet vun 2.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Burgaw.

                                               

Perquimans County

Perquimans County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 13.453 Inwahners op en Rebeet vun 640 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hertford.

                                               

Pitt County

Pitt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 168.148 Inwahners op en Rebeet vun 1.689 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Polk County (Noord-Carolina)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 20.510 Inwahners op en Rebeet vun 616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Randolph County (Noord-Carolina)

Randolph County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 141.752 Inwahners op en Rebeet vun 2.041 km². De Sitt vun de Verwalten is in Asheboro.

                                               

Richmond County (Noord-Carolina)

Richmond County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 46.639 Inwahners op en Rebeet vun 1.228 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rockingham.

                                               

Robeson County

Robeson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 134.168 Inwahners op en Rebeet vun 2.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lumberton.

                                               

Rockingham County (Noord-Carolina)

Rockingham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 93.643 Inwahners op en Rebeet vun 1.466 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wentworth.

                                               

Rowan County (Noord-Carolina)

Rowan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 138.428 Inwahners op en Rebeet vun 1.323 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salisbury.

                                               

Rutherford County (Noord-Carolina)

Rutherford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 67.810 Inwahners op en Rebeet vun 1.461 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rutherfordton.

                                               

Sampson County

Sampson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 63.431 Inwahners op en Rebeet vun 2.450 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clinton.

                                               

Scotland County (Noord-Carolina)

Scotland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 36.157 Inwahners op en Rebeet vun 826 km². De Sitt vun de Verwalten is in Laurinburg.

                                               

Stanly County

Stanly County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 60.585 Inwahners op en Rebeet vun 1.023 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albemarle.

                                               

Stokes County

Stokes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 47.401 Inwahners op en Rebeet vun 1.171 km². De Sitt vun de Verwalten is in Danbury.

                                               

Surry County (Noord-Carolina)

Surry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 73.673 Inwahners op en Rebeet vun 1.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dobson.

                                               

Swain County

Swain County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 13.981 Inwahners op en Rebeet vun 1.368 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bryson City.

                                               

Transylvania County

Transylvania County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 33.090 Inwahners op en Rebeet vun 979 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brevard.

                                               

Tyrrell County

Tyrrell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 4.407 Inwahners op en Rebeet vun 1.010 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbia.

                                               

Union County (Noord-Carolina)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 201.292 Inwahners op en Rebeet vun 1.650 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monroe.

                                               

Vance County

Vance County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 45.422 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Henderson.

                                               

Wake County

Wake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 900.993 Inwahners op en Rebeet vun 2.160 km². De Sitt vun de Verwalten is in Raleigh.

                                               

Warren County (Noord-Carolina)

Warren County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 20.972 Inwahners op en Rebeet vun 1.111 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warrenton.

                                               

Washington County (Noord-Carolina)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 13.228 Inwahners op en Rebeet vun 901 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plymouth.

                                               

Watauga County

Watauga County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 51.079 Inwahners op en Rebeet vun 808 km². De Sitt vun de Verwalten is in Boone.

                                               

Wayne County (Noord-Carolina)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 122.623 Inwahners op en Rebeet vun 1.432 km². De Sitt vun de Verwalten is in Goldsboro.

                                               

Wilkes County (Noord-Carolina)

Wilkes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 69.340 Inwahners op en Rebeet vun 1.961 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wilkesboro.

                                               

Wilson County (Noord-Carolina)

Wilson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 81.234 Inwahners op en Rebeet vun 961 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wilson.

                                               

Yadkin County

Yadkin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 38.406 Inwahners op en Rebeet vun 870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Yadkinville.

                                               

Yancey County

Yancey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 17.818 Inwahners op en Rebeet vun 808 km². De Sitt vun de Verwalten is in Burnsville.

                                               

Adams County (Noord-Dakota)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Dakota. He hett 2.343 Inwahners op en Rebeet vun 2.559 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hettinger.

                                               

Barnes County

Barnes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Dakota. He hett 11.066 Inwahners op en Rebeet vun 3.864 km². De Sitt vun de Verwalten is in Valley City.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →