ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 452                                               

Hancock County (West Virginia)

Hancock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 30.676 Inwahners op en Rebeet vun 215 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Cumberland.

                                               

Hardy County

Hardy County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 14.025 Inwahners op en Rebeet vun 1.510 km². De Sitt vun de Verwalten is in Moorefield.

                                               

Harrison County (West Virginia)

Harrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 69.099 Inwahners op en Rebeet vun 1.077 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarksburg.

                                               

Jackson County (West Virginia)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 29.211 Inwahners op en Rebeet vun 1.207 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ripley.

                                               

Jefferson County (West Virginia)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 53.498 Inwahners op en Rebeet vun 544 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charles Town.

                                               

Kanawha County

Kanawha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 193.063 Inwahners op en Rebeet vun 2.339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charleston.

                                               

Lewis County (West Virginia)

Lewis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 16.372 Inwahners op en Rebeet vun 1.008 km². De Sitt vun de Verwalten is in Weston.

                                               

Lincoln County (West Virginia)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 21.720 Inwahners op en Rebeet vun 1.134 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hamlin.

                                               

Logan County (West Virginia)

Logan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 36.743 Inwahners op en Rebeet vun 1.176 km². De Sitt vun de Verwalten is in Logan.

                                               

Marion County (West Virginia)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 56.418 Inwahners op en Rebeet vun 803 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fairmont.

                                               

Marshall County (West Virginia)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 33.107 Inwahners op en Rebeet vun 795 km². De Sitt vun de Verwalten is in Moundsville.

                                               

Mason County (West Virginia)

Mason County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 27.324 Inwahners op en Rebeet vun 1.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Point Pleasant.

                                               

McDowell County (West Virginia)

McDowell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 22.113 Inwahners op en Rebeet vun 1.386 km². De Sitt vun de Verwalten is in Welch.

                                               

Mercer County (West Virginia)

Mercer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 62.264 Inwahners op en Rebeet vun 1.088 km². De Sitt vun de Verwalten is in Princeton.

                                               

Mineral County (West Virginia)

Mineral County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 28.212 Inwahners op en Rebeet vun 850 km². De Sitt vun de Verwalten is in Keyser.

                                               

Mingo County

Mingo County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 26.839 Inwahners op en Rebeet vun 1.096 km². De Sitt vun de Verwalten is in Williamson.

                                               

Monongalia County (West Virginia)

Monongalia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 96.189 Inwahners op en Rebeet vun 935 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morgantown.

                                               

Monroe County (West Virginia)

Monroe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 13.502 Inwahners op en Rebeet vun 1.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Union.

                                               

Morgan County (West Virginia)

Morgan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 17.541 Inwahners op en Rebeet vun 593 km². De Sitt vun de Verwalten is in Berkeley Springs.

                                               

Nicholas County (West Virginia)

Nicholas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 26.233 Inwahners op en Rebeet vun 1.681 km². De Sitt vun de Verwalten is in Summersville.

                                               

Ohio County (West Virginia)

Ohio County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 44.443 Inwahners op en Rebeet vun 275 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wheeling.

                                               

Pendleton County (West Virginia)

Pendleton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 7.695 Inwahners op en Rebeet vun 1.808 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Pleasants County

Pleasants County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 7.605 Inwahners op en Rebeet vun 339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Marys.

                                               

Pocahontas County (West Virginia)

Pocahontas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 8.719 Inwahners op en Rebeet vun 2.435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marlinton.

                                               

Preston County

Preston County is en Kreis in’n US Bundsstaat West-Virginia. He hett 33.520 Inwahners op en Rebeet vun 1.678 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingwood.

                                               

Putnam County (West Virginia)

Putnam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 55.486 Inwahners op en Rebeet vun 896 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winfield.

                                               

Raleigh County

Raleigh County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 78.859 Inwahners op en Rebeet vun 1.572 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beckley.

                                               

Randolph County (West Virginia)

Randolph County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 29.405 Inwahners op en Rebeet vun 2.694 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elkins.

                                               

Ritchie County

Ritchie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 10.449 Inwahners op en Rebeet vun 1.176 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrisville.

                                               

Roane County (West Virginia)

Roane County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 14.926 Inwahners op en Rebeet vun 1.254 km². De Sitt vun de Verwalten is in Spencer.

                                               

Summers County

Summers County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 13.927 Inwahners op en Rebeet vun 935 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hinton.

                                               

Taylor County (West Virginia)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 16.895 Inwahners op en Rebeet vun 448 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grafton.

                                               

Tucker County

Tucker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 7.141 Inwahners op en Rebeet vun 1.085 km². De Sitt vun de Verwalten is in Parsons.

                                               

Tyler County (West Virginia)

Tyler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 9.208 Inwahners op en Rebeet vun 668 km². De Sitt vun de Verwalten is in Middlebourne.

                                               

Upshur County (West Virginia)

Upshur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 24.254 Inwahners op en Rebeet vun 919 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buckhannon.

                                               

Wayne County (West Virginia)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 42.481 Inwahners op en Rebeet vun 1.311 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wayne.

                                               

Webster County (West Virginia)

Webster County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 9.154 Inwahners op en Rebeet vun 1.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Webster Springs.

                                               

Wetzel County

Wetzel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 16.583 Inwahners op en Rebeet vun 930 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Martinsville.

                                               

Wirt County

Wirt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 5.717 Inwahners op en Rebeet vun 603 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elizabeth.

                                               

Wood County (West Virginia)

Wood County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 86.956 Inwahners op en Rebeet vun 951 km². De Sitt vun de Verwalten is in Parkersburg.

                                               

Wyoming County (West Virginia)

Wyoming County is en Kreis in’n US-Bundsstaat West Virginia. He hett 23.796 Inwahners op en Rebeet vun 1.298 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pineville.

                                               

Adams County (Wisconsin)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 20.875 Inwahners op en Rebeet vun 1.678 km². De Sitt vun de Verwalten is in Friendship.

                                               

Ashland County (Wisconsin)

Ashland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 16.157 Inwahners op en Rebeet vun 2.704 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ashland.

                                               

Barron County

Barron County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 45.870 Inwahners op en Rebeet vun 2.235 km². De Sitt vun de Verwalten is in Barron.

                                               

Bayfield County

Bayfield County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 15.014 Inwahners op en Rebeet vun 3.823 km². De Sitt vun de Verwalten is in Washburn.

                                               

Brown County (Wisconsin)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 248.007 Inwahners op en Rebeet vun 1.370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Green Bay.

                                               

Buffalo County (Wisconsin)

Buffalo County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 13.587 Inwahners op en Rebeet vun 1.772 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alma.

                                               

Burnett County

Burnett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 15.457 Inwahners op en Rebeet vun 2.129 km². De Sitt vun de Verwalten is in Siren.

                                               

Calumet County

Calumet County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 48.971 Inwahners op en Rebeet vun 829 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chilton.

                                               

Chippewa County (Wisconsin)

Chippewa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Wisconsin. He hett 62.415 Inwahners op en Rebeet vun 2.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chippewa Falls.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →