ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 449                                               

Dickenson County

Dickenson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 15.903 Inwahners op en Rebeet vun 862 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clintwood.

                                               

Dinwiddie County

Dinwiddie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 28.001 Inwahners op en Rebeet vun 1.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dinwiddie.

                                               

Emporia (Virginia)

Emporia is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 5.665 Inwahners op en Rebeet vun 18 km².

                                               

Essex County (Virginia)

Essex County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 11.151 Inwahners op en Rebeet vun 668 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tappahannock.

                                               

Fairfax (Virginia)

Fairfax is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 21.498 Inwahners op en Rebeet vun 16 km².

                                               

Fairfax County

Fairfax County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 1.081.726 Inwahners op en Rebeet vun 1.026 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fairfax.

                                               

Falls Church (Virginia)

Falls Church is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 10.377 Inwahners op en Rebeet vun 5 km².

                                               

Fauquier County

Fauquier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 65.203 Inwahners op en Rebeet vun 1.683 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warrenton.

                                               

Floyd County (Virginia)

Floyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 15.279 Inwahners op en Rebeet vun 989 km². De Sitt vun de Verwalten is in Floyd.

                                               

Fluvanna County

Fluvanna County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 25.691 Inwahners op en Rebeet vun 743 km². De Sitt vun de Verwalten is in Palmyra.

                                               

Franklin (Virginia)

Franklin is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 8.346 Inwahners op en Rebeet vun 21 km².

                                               

Franklin County (Virginia)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 30.042 Inwahners op en Rebeet vun 1.792 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rocky Mount.

                                               

Frederick County (Virginia)

Frederick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 78.305 Inwahners op en Rebeet vun 1.075 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winchester.

                                               

Fredericksburg (Virginia)

Fredericksburg is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 19.279 Inwahners op en Rebeet vun 26 km².

                                               

Galax (Virginia)

Galax is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 6.837 Inwahners op en Rebeet vun 21 km².

                                               

Giles County (Virginia)

Giles County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 17.286 Inwahners op en Rebeet vun 927 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pearisburg.

                                               

Gloucester County (Virginia)

Gloucester County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 36.858 Inwahners op en Rebeet vun 562 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gloucester.

                                               

Goochland County

Goochland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 21.717 Inwahners op en Rebeet vun 736 km². De Sitt vun de Verwalten is in Goochland.

                                               

Grayson County (Virginia)

Grayson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 15.533 Inwahners op en Rebeet vun 1.147 km². De Sitt vun de Verwalten is in Independence.

                                               

Greene County (Virginia)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 18.403 Inwahners op en Rebeet vun 407 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stanardsville.

                                               

Greensville County

Greensville County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 12.243 Inwahners op en Rebeet vun 767 km². De Sitt vun de Verwalten is in Emporia.

                                               

Halifax County (Virginia)

Halifax County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 36.241 Inwahners op en Rebeet vun 2.108 km². De Sitt vun de Verwalten is in Halifax.

                                               

Hampton (Virginia)

Hampton is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 146.437 Inwahners op en Rebeet vun 135 km².

                                               

Hanover County

Hanover County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 99.863 Inwahners op en Rebeet vun 1.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hanover.

                                               

Harrisonburg (Virginia)

Harrisonburg is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 40.468 Inwahners op en Rebeet vun 47 km².

                                               

Henrico County

Henrico County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 306.935 Inwahners op en Rebeet vun 616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Richmond.

                                               

Henry County (Virginia)

Henry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 54.151 Inwahners op en Rebeet vun 989 km². De Sitt vun de Verwalten is in Martinsville.

                                               

Highland County (Virginia)

Highland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 2.321 Inwahners op en Rebeet vun 1.077 km². De Sitt vun de Verwalten is in Monterey.

                                               

Hopewell (Virginia)

Hopewell is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 22.354 Inwahners op en Rebeet vun 26 km².

                                               

Isle of Wight County

Isle of Wight County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 35.270 Inwahners op en Rebeet vun 818 km². De Sitt vun de Verwalten is in Isle Of Wight.

                                               

James City County

James City County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 67.009 Inwahners op en Rebeet vun 370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Williamsburg.

                                               

King and Queen County

King and Queen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 6.945 Inwahners op en Rebeet vun 818 km². De Sitt vun de Verwalten is in King And Queen Court House.

                                               

King George County

King George County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 23.584 Inwahners op en Rebeet vun 466 km². De Sitt vun de Verwalten is in King George.

                                               

King William County

King William County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 15.935 Inwahners op en Rebeet vun 712 km². De Sitt vun de Verwalten is in King William.

                                               

Lancaster County (Virginia)

Lancaster County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 11.391 Inwahners op en Rebeet vun 344 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lancaster.

                                               

Lee County (Virginia)

Lee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 25.587 Inwahners op en Rebeet vun 1.132 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jonesville.

                                               

Lexington (Virginia)

Lexington is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 6.867 Inwahners op en Rebeet vun 5 km².

                                               

Loudoun County

Loudoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 312.311 Inwahners op en Rebeet vun 1.347 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leesburg.

                                               

Louisa County (Virginia)

Louisa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 33.153 Inwahners op en Rebeet vun 1.290 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisa.

                                               

Lunenburg County (Virginia)

Lunenburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 12.914 Inwahners op en Rebeet vun 1.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lunenburg.

                                               

Lynchburg (Virginia)

Lynchburg is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 65.269 Inwahners op en Rebeet vun 127 km².

                                               

Madison County (Virginia)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 13.308 Inwahners op en Rebeet vun 834 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Manassas (Virginia)

Manassas is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 35.135 Inwahners op en Rebeet vun 26 km².

                                               

Manassas Park (Virginia)

Manassas Park is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 10.290 Inwahners op en Rebeet vun 5 km².

                                               

Martinsville (Virginia)

Martinsville is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 15.416 Inwahners op en Rebeet vun 28 km².

                                               

Mathews County

Mathews County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 8.978 Inwahners op en Rebeet vun 223 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mathews.

                                               

Mecklenburg County (Virginia)

Mecklenburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 32.727 Inwahners op en Rebeet vun 1.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Boydton.

                                               

Middlesex County (Virginia)

Middlesex County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 10.959 Inwahners op en Rebeet vun 337 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saluda.

                                               

Montgomery County (Virginia)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 94.392 Inwahners op en Rebeet vun 1.005 km². De Sitt vun de Verwalten is in Christiansburg.

                                               

Nelson County (Virginia)

Nelson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 15.020 Inwahners op en Rebeet vun 1.222 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lovingston.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →