ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 448                                               

Wayne County (Utah)

Wayne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Utah. He hett 2.778 Inwahners op en Rebeet vun 6.371 km². De Sitt vun de Verwalten is in Loa.

                                               

Weber County

Weber County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Utah. He hett 231.236 Inwahners op en Rebeet vun 1.492 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ogden.

                                               

Addison County

Addison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 36.821 Inwahners op en Rebeet vun 1.994 km². De Sitt vun de Verwalten is in Middlebury.

                                               

Bennington County

Bennington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 37.125 Inwahners op en Rebeet vun 1.751 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bennington.

                                               

Caledonia County

Caledonia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 31.227 Inwahners op en Rebeet vun 1.686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Johnsbury.

                                               

Chittenden County

Chittenden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 156.545 Inwahners op en Rebeet vun 1.396 km². De Sitt vun de Verwalten is in Burlington.

                                               

Essex County (Vermont)

Essex County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 6.306 Inwahners op en Rebeet vun 1.722 km². De Sitt vun de Verwalten is in Guildhall.

                                               

Franklin County (Vermont)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 47.746 Inwahners op en Rebeet vun 1.650 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Albans.

                                               

Grand Isle County

Grand Isle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 6.970 Inwahners op en Rebeet vun 215 km². De Sitt vun de Verwalten is in North Hero.

                                               

Lamoille County

Lamoille County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 24.475 Inwahners op en Rebeet vun 1.194 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hyde Park.

                                               

Orange County (Vermont)

Orange County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 28.936 Inwahners op en Rebeet vun 1.785 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chelsea.

                                               

Orleans County (Vermont)

Orleans County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 27.231 Inwahners op en Rebeet vun 1.805 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newport.

                                               

Rutland County

Rutland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 61.642 Inwahners op en Rebeet vun 2.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rutland.

                                               

Vermont

Vermont is en Bundstaat van de USA. De Hööftstadt is Montpelier. Vermont is mit 24.923 km² Grött en van de lütt US-Staaten und höört egentlich to Nieg-Ingland an de Grenz to Kanada. Tosammen leevt in Vermont ruch weg 608.000 Lüüd. De Staat warrt ...

                                               

Washington County (Vermont)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 59.534 Inwahners op en Rebeet vun 1.787 km². De Sitt vun de Verwalten is in Montpelier.

                                               

Windham County (Vermont)

Windham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 44.513 Inwahners op en Rebeet vun 2.044 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newfane.

                                               

Windsor County

Windsor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Vermont. He hett 56.670 Inwahners op en Rebeet vun 2.515 km². De Sitt vun de Verwalten is in Woodstock.

                                               

Accomack County

Accomack County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 33.164 Inwahners op en Rebeet vun 1.178 km². De Sitt vun de Verwalten is in Accomac.

                                               

Albemarle County

Albemarle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 98.970 Inwahners op en Rebeet vun 1.873 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charlottesville.

                                               

Alexandria (Virginia)

Alexandria is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 128.283 Inwahners op en Rebeet vun 39 km².

                                               

Alleghany County (Virginia)

Alleghany County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 16.250 Inwahners op en Rebeet vun 1.155 km². De Sitt vun de Verwalten is in Covington.

                                               

Amelia County

Amelia County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 12.690 Inwahners op en Rebeet vun 925 km². De Sitt vun de Verwalten is in Amelia Court House.

                                               

Amherst County

Amherst County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 32.353 Inwahners op en Rebeet vun 1.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Amherst.

                                               

Appomattox County

Appomattox County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 14.973 Inwahners op en Rebeet vun 865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Appomattox.

                                               

Arlington County

Arlington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 207.627 Inwahners op en Rebeet vun 67 km². De Sitt vun de Verwalten is in Arlington.

                                               

Augusta County

Augusta County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 73.750 Inwahners op en Rebeet vun 2.517 km². De Sitt vun de Verwalten is in Staunton.

                                               

Bath County (Virginia)

Bath County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 4.731 Inwahners op en Rebeet vun 1.378 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warm Springs.

                                               

Bedford (Virginia)

Bedford is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 6.299 Inwahners op en Rebeet vun 18 km².

                                               

Bedford County (Virginia)

Bedford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 68.676 Inwahners op en Rebeet vun 1.955 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bedford.

                                               

Bland County

Bland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 6.824 Inwahners op en Rebeet vun 930 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bland.

                                               

Botetourt County

Botetourt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 33.148 Inwahners op en Rebeet vun 1.406 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fincastle.

                                               

Bristol (Virginia)

Bristol is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 17.367 Inwahners op en Rebeet vun 31 km².

                                               

Brunswick County (Virginia)

Brunswick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 17.434 Inwahners op en Rebeet vun 1.466 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lawrenceville.

                                               

Buchanan County (Virginia)

Buchanan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 24.098 Inwahners op en Rebeet vun 1.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grundy.

                                               

Buckingham County

Buckingham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 17.146 Inwahners op en Rebeet vun 1.505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buckingham.

                                               

Buena Vista (Virginia)

Buena Vista is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 6.349 Inwahners op en Rebeet vun 18 km².

                                               

Campbell County (Virginia)

Campbell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 54.842 Inwahners op en Rebeet vun 1.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rustburg.

                                               

Caroline County (Virginia)

Caroline County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 28.545 Inwahners op en Rebeet vun 1.380 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bowling Green.

                                               

Carroll County (Virginia)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 30.042 Inwahners op en Rebeet vun 1.233 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hillsville.

                                               

Charles City County

Charles City County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 7.256 Inwahners op en Rebeet vun 471 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charles City.

                                               

Charlotte County (Virginia)

Charlotte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 12.586 Inwahners op en Rebeet vun 1.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charlotte Court House.

                                               

Charlottesville (Virginia)

Charlottesville is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 49.041 Inwahners op en Rebeet vun 26 km².

                                               

Chesapeake (Virginia)

Chesapeake is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 199.184 Inwahners op en Rebeet vun 883 km².

                                               

Chesterfield County (Virginia)

Chesterfield County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 316.236 Inwahners op en Rebeet vun 1.103 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chesterfield.

                                               

Clarke County (Virginia)

Clarke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 14.034 Inwahners op en Rebeet vun 458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Berryville.

                                               

Colonial Heights (Virginia)

Colonial Heights is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 16.897 Inwahners op en Rebeet vun 21 km².

                                               

Covington (Virginia)

Covington is ene Stadt mit densülven Status as en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. Se hett 6.303 Inwahners op en Rebeet vun 10 km².

                                               

Craig County (Virginia)

Craig County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 5.190 Inwahners op en Rebeet vun 855 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Castle.

                                               

Culpeper County

Culpeper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 46.689 Inwahners op en Rebeet vun 987 km². De Sitt vun de Verwalten is in Culpeper.

                                               

Cumberland County (Virginia)

Cumberland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Virginia. He hett 10.052 Inwahners op en Rebeet vun 772 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cumberland.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →