ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 446                                               

Oldham County (Texas)

Oldham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 2.052 Inwahners op en Rebeet vun 3.888 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vega.

                                               

Orange County (Texas)

Orange County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 81.837 Inwahners op en Rebeet vun 922 km². De Sitt vun de Verwalten is in Orange.

                                               

Palo Pinto County

Palo Pinto County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 28.111 Inwahners op en Rebeet vun 2.468 km². De Sitt vun de Verwalten is in Palo Pinto.

                                               

Panola County (Texas)

Panola County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 23.796 Inwahners op en Rebeet vun 2.075 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carthage.

                                               

Parker County

Parker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 116.927 Inwahners op en Rebeet vun 2.341 km². De Sitt vun de Verwalten is in Weatherford.

                                               

Parmer County

Parmer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 10.269 Inwahners op en Rebeet vun 2.284 km². De Sitt vun de Verwalten is in Farwell.

                                               

Pecos County

Pecos County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 15.507 Inwahners op en Rebeet vun 12.339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Stockton.

                                               

Polk County (Texas)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 45.413 Inwahners op en Rebeet vun 2.738 km². De Sitt vun de Verwalten is in Livingston.

                                               

Potter County (Texas)

Potter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 121.073 Inwahners op en Rebeet vun 2.354 km². De Sitt vun de Verwalten is in Amarillo.

                                               

Presidio County

Presidio County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 7.818 Inwahners op en Rebeet vun 9.987 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marfa.

                                               

Rains County

Rains County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 10.914 Inwahners op en Rebeet vun 601 km². De Sitt vun de Verwalten is in Emory.

                                               

Randall County

Randall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 120.725 Inwahners op en Rebeet vun 2.367 km². De Sitt vun de Verwalten is in Canyon.

                                               

Reagan County

Reagan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.367 Inwahners op en Rebeet vun 3.043 km². De Sitt vun de Verwalten is in Big Lake.

                                               

Real County

Real County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.309 Inwahners op en Rebeet vun 1.813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leakey.

                                               

Red River County

Red River County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 12.860 Inwahners op en Rebeet vun 2.719 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarksville.

                                               

Reeves County

Reeves County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 13.783 Inwahners op en Rebeet vun 6.827 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pecos.

                                               

Refugio County

Refugio County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 7.383 Inwahners op en Rebeet vun 1.994 km². De Sitt vun de Verwalten is in Refugio.

                                               

Roberts County (Texas)

Roberts County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 929 Inwahners op en Rebeet vun 2.393 km². De Sitt vun de Verwalten is in Miami.

                                               

Robertson County (Texas)

Robertson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 16.622 Inwahners op en Rebeet vun 2.214 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Rockwall County

Rockwall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 78.337 Inwahners op en Rebeet vun 334 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rockwall.

                                               

Runnels County

Runnels County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 10.501 Inwahners op en Rebeet vun 2.730 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ballinger.

                                               

Rusk County (Texas)

Rusk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 53.330 Inwahners op en Rebeet vun 2.393 km². De Sitt vun de Verwalten is in Henderson.

                                               

Sabine County

Sabine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 10.834 Inwahners op en Rebeet vun 1.269 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hemphill.

                                               

San Augustine County

San Augustine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 8.865 Inwahners op en Rebeet vun 1.368 km². De Sitt vun de Verwalten is in San Augustine.

                                               

San Jacinto County

San Jacinto County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 26.384 Inwahners op en Rebeet vun 1.479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Coldspring.

                                               

San Patricio County

San Patricio County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 64.804 Inwahners op en Rebeet vun 1.792 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sinton.

                                               

San Saba County

San Saba County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 6.131 Inwahners op en Rebeet vun 2.937 km². De Sitt vun de Verwalten is in San Saba.

                                               

Schleicher County

Schleicher County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.461 Inwahners op en Rebeet vun 3.395 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eldorado.

                                               

Scurry County

Scurry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 16.921 Inwahners op en Rebeet vun 2.339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Snyder.

                                               

Shackelford County

Shackelford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.378 Inwahners op en Rebeet vun 2.367 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albany.

                                               

Shelby County (Texas)

Shelby County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 25.448 Inwahners op en Rebeet vun 2.056 km². De Sitt vun de Verwalten is in Center.

                                               

Sherman County (Texas)

Sherman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.034 Inwahners op en Rebeet vun 2.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stratford.

                                               

Smith County (Texas)

Smith County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 209.714 Inwahners op en Rebeet vun 2.404 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tyler.

                                               

Somervell County

Somervell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 8.490 Inwahners op en Rebeet vun 484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glen Rose.

                                               

Starr County

Starr County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 60.968 Inwahners op en Rebeet vun 3.168 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rio Grande City.

                                               

Stephens County (Texas)

Stephens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 9.630 Inwahners op en Rebeet vun 2.318 km². De Sitt vun de Verwalten is in Breckenridge.

                                               

Sterling County

Sterling County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.143 Inwahners op en Rebeet vun 2.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sterling City.

                                               

Stonewall County

Stonewall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.490 Inwahners op en Rebeet vun 2.380 km². De Sitt vun de Verwalten is in Aspermont.

                                               

Sutton County

Sutton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 4.128 Inwahners op en Rebeet vun 3.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sonora.

                                               

Swisher County

Swisher County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 7.854 Inwahners op en Rebeet vun 2.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tulia.

                                               

Tarrant County

Tarrant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.809.034 Inwahners op en Rebeet vun 2.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Worth.

                                               

Taylor County (Texas)

Taylor County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 131.506 Inwahners op en Rebeet vun 2.372 km². De Sitt vun de Verwalten is in Abilene.

                                               

Terrell County (Texas)

Terrell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 984 Inwahners op en Rebeet vun 6.107 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sanderson.

                                               

Terry County

Terry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 12.651 Inwahners op en Rebeet vun 2.305 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brownfield.

                                               

Throckmorton County

Throckmorton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.641 Inwahners op en Rebeet vun 2.362 km². De Sitt vun de Verwalten is in Throckmorton.

                                               

Titus County

Titus County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 32.334 Inwahners op en Rebeet vun 1.064 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Pleasant.

                                               

Tom Green County

Tom Green County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 110.224 Inwahners op en Rebeet vun 3.942 km². De Sitt vun de Verwalten is in San Angelo.

                                               

Travis County

Travis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.024.266 Inwahners op en Rebeet vun 2.561 km². De Sitt vun de Verwalten is in Austin.

                                               

Trinity County (Texas)

Trinity County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 14.585 Inwahners op en Rebeet vun 1.795 km². De Sitt vun de Verwalten is in Groveton.

                                               

Tyler County (Texas)

Tyler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 21.766 Inwahners op en Rebeet vun 2.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Woodville.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →