ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 445                                               

Kaufman County

Kaufman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 103.350 Inwahners op en Rebeet vun 2.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kaufman.

                                               

Kendall County (Texas)

Kendall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 33.410 Inwahners op en Rebeet vun 1.715 km². De Sitt vun de Verwalten is in Boerne.

                                               

Kenedy County

Kenedy County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 416 Inwahners op en Rebeet vun 3.774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sarita.

                                               

Kent County (Texas)

Kent County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 808 Inwahners op en Rebeet vun 2.336 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jayton.

                                               

Kerr County

Kerr County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 49.625 Inwahners op en Rebeet vun 2.865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kerrville.

                                               

Kimble County

Kimble County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 4.607 Inwahners op en Rebeet vun 3.240 km². De Sitt vun de Verwalten is in Junction.

                                               

King County (Texas)

King County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 286 Inwahners op en Rebeet vun 2.362 km². De Sitt vun de Verwalten is in Guthrie.

                                               

Kinney County

Kinney County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.598 Inwahners op en Rebeet vun 3.533 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brackettville.

                                               

Kleberg County

Kleberg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 32.061 Inwahners op en Rebeet vun 2.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingsville.

                                               

Knox County (Texas)

Knox County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.719 Inwahners op en Rebeet vun 2.212 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benjamin.

                                               

La Salle County (Texas)

La Salle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 6.886 Inwahners op en Rebeet vun 3.856 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cotulla.

                                               

Lamar County (Texas)

Lamar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 49.793 Inwahners op en Rebeet vun 2.375 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paris.

                                               

Lamb County

Lamb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 13.977 Inwahners op en Rebeet vun 2.631 km². De Sitt vun de Verwalten is in Littlefield.

                                               

Lampasas County

Lampasas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 19.677 Inwahners op en Rebeet vun 1.844 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lampasas.

                                               

Lavaca County

Lavaca County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 19.263 Inwahners op en Rebeet vun 2.512 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hallettsville.

                                               

Lee County (Texas)

Lee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 16.612 Inwahners op en Rebeet vun 1.629 km². De Sitt vun de Verwalten is in Giddings.

                                               

Leon County (Texas)

Leon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 16.801 Inwahners op en Rebeet vun 2.776 km². De Sitt vun de Verwalten is in Centerville.

                                               

Liberty County (Texas)

Liberty County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 75.643 Inwahners op en Rebeet vun 3.004 km². De Sitt vun de Verwalten is in Liberty.

                                               

Limestone County (Texas)

Limestone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 23.384 Inwahners op en Rebeet vun 2.354 km². De Sitt vun de Verwalten is in Groesbeck.

                                               

Lipscomb County

Lipscomb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 3.302 Inwahners op en Rebeet vun 2.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lipscomb.

                                               

Live Oak County

Live Oak County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 11.531 Inwahners op en Rebeet vun 2.683 km². De Sitt vun de Verwalten is in George West.

                                               

Llano County

Llano County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 19.301 Inwahners op en Rebeet vun 2.422 km². De Sitt vun de Verwalten is in Llano.

                                               

Loving County

Loving County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 82 Inwahners op en Rebeet vun 1.743 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mentone.

                                               

Lubbock County

Lubbock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 278.831 Inwahners op en Rebeet vun 2.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lubbock.

                                               

Lynn County

Lynn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 5.915 Inwahners op en Rebeet vun 2.310 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tahoka.

                                               

Madison County (Texas)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 13.664 Inwahners op en Rebeet vun 1.217 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madisonville.

                                               

Marion County (Texas)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 10.546 Inwahners op en Rebeet vun 987 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jefferson.

                                               

Martin County (Texas)

Martin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 4.799 Inwahners op en Rebeet vun 2.370 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stanton.

                                               

Mason County (Texas)

Mason County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 4.012 Inwahners op en Rebeet vun 2.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mason.

                                               

Matagorda County

Matagorda County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 36.702 Inwahners op en Rebeet vun 2.885 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bay City.

                                               

Maverick County

Maverick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 54.258 Inwahners op en Rebeet vun 3.315 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eagle Pass.

                                               

McCulloch County

McCulloch County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 8.283 Inwahners op en Rebeet vun 2.769 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brady.

                                               

McLennan County

McLennan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 234.906 Inwahners op en Rebeet vun 2.699 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waco.

                                               

McMullen County

McMullen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 707 Inwahners op en Rebeet vun 2.883 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tilden.

                                               

Medina County (Texas)

Medina County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 46.006 Inwahners op en Rebeet vun 3.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hondo.

                                               

Menard County (Texas)

Menard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 2.242 Inwahners op en Rebeet vun 2.336 km². De Sitt vun de Verwalten is in Menard.

                                               

Midland County (Texas)

Midland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 136.872 Inwahners op en Rebeet vun 2.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Midland.

                                               

Milam County

Milam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 24.757 Inwahners op en Rebeet vun 2.634 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cameron.

                                               

Mills County (Texas)

Mills County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 4.936 Inwahners op en Rebeet vun 1.937 km². De Sitt vun de Verwalten is in Goldthwaite.

                                               

Mitchell County (Texas)

Mitchell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 9.403 Inwahners op en Rebeet vun 2.357 km². De Sitt vun de Verwalten is in Colorado City.

                                               

Montague County

Montague County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 19.719 Inwahners op en Rebeet vun 2.411 km². De Sitt vun de Verwalten is in Montague.

                                               

Montgomery County (Texas)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 455.746 Inwahners op en Rebeet vun 2.704 km². De Sitt vun de Verwalten is in Conroe.

                                               

Moore County (Texas)

Moore County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 21.904 Inwahners op en Rebeet vun 2.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dumas.

                                               

Morris County (Texas)

Morris County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 12.934 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Daingerfield.

                                               

Motley County

Motley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 1.210 Inwahners op en Rebeet vun 2.561 km². De Sitt vun de Verwalten is in Matador.

                                               

Nacogdoches County

Nacogdoches County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 64.524 Inwahners op en Rebeet vun 2.453 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nacogdoches.

                                               

Navarro County

Navarro County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 47.735 Inwahners op en Rebeet vun 2.774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Corsicana.

                                               

Newton County (Texas)

Newton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 14.445 Inwahners op en Rebeet vun 2.416 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newton.

                                               

Nolan County

Nolan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 15.216 Inwahners op en Rebeet vun 2.362 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sweetwater.

                                               

Nueces County

Nueces County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Texas. He hett 340.223 Inwahners op en Rebeet vun 2.165 km². De Sitt vun de Verwalten is in Corpus Christi.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →