ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 440                                               

Jones County (Süüd-Dakota)

Jones County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.006 Inwahners op en Rebeet vun 2.515 km². De Sitt vun de Verwalten is in Murdo.

                                               

Kingsbury County

Kingsbury County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.148 Inwahners op en Rebeet vun 2.170 km². De Sitt vun de Verwalten is in De Smet.

                                               

Lake County (Süüd-Dakota)

Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 11.200 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Lawrence County (Süüd-Dakota)

Lawrence County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 24.097 Inwahners op en Rebeet vun 2.072 km². De Sitt vun de Verwalten is in Deadwood.

                                               

Lincoln County (Süüd-Dakota)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 44.828 Inwahners op en Rebeet vun 1.497 km². De Sitt vun de Verwalten is in Canton.

                                               

Lyman County

Lyman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.755 Inwahners op en Rebeet vun 4.248 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kennebec.

                                               

Marshall County (Süüd-Dakota)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.656 Inwahners op en Rebeet vun 2.173 km². De Sitt vun de Verwalten is in Britton.

                                               

McCook County

McCook County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.618 Inwahners op en Rebeet vun 1.489 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salem.

                                               

McPherson County (Süüd-Dakota)

McPherson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.459 Inwahners op en Rebeet vun 2.945 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leola.

                                               

Meade County (Süüd-Dakota)

Meade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 25.434 Inwahners op en Rebeet vun 8.990 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sturgis.

                                               

Mellette County

Mellette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.048 Inwahners op en Rebeet vun 3.385 km². De Sitt vun de Verwalten is in White River.

                                               

Miner County

Miner County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.389 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Howard.

                                               

Minnehaha County

Minnehaha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 169.468 Inwahners op en Rebeet vun 2.095 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sioux Falls.

                                               

Moody County

Moody County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 6.486 Inwahners op en Rebeet vun 1.347 km². De Sitt vun de Verwalten is in Flandreau.

                                               

Oglala Lakota County

Oglala Lakota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 13.586 Inwahners op en Rebeet vun 5.423 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hot Springs.

                                               

Pennington County (Süüd-Dakota)

Pennington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 100.948 Inwahners op en Rebeet vun 7.190 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rapid City.

                                               

Perkins County (Süüd-Dakota)

Perkins County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.982 Inwahners op en Rebeet vun 7.438 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bison.

                                               

Potter County (Süüd-Dakota)

Potter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.329 Inwahners op en Rebeet vun 2.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gettysburg.

                                               

Roberts County (Süüd-Dakota)

Roberts County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 10.149 Inwahners op en Rebeet vun 2.852 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sisseton.

                                               

Sanborn County

Sanborn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.355 Inwahners op en Rebeet vun 1.474 km². De Sitt vun de Verwalten is in Woonsocket.

                                               

Spink County

Spink County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 6.415 Inwahners op en Rebeet vun 3.895 km². De Sitt vun de Verwalten is in Redfield.

                                               

Stanley County

Stanley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.966 Inwahners op en Rebeet vun 3.737 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fort Pierre.

                                               

Sully County

Sully County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.373 Inwahners op en Rebeet vun 2.608 km². De Sitt vun de Verwalten is in Onida.

                                               

Süüd-Dakota

Süüd-Dakota is en Bundsstaat vun de USA. He hett 781.919 Inwahners op en Rebeet vun 199.905 km². Dat sünd 3.5 Inwahners /km². De Hööftstadt is Pierre. In Süüd-Dakota gifft dat verscheden Reservaten vun Indianers, besunners vun de Lakota. Nah Alas ...

                                               

Todd County (Süüd-Dakota)

Todd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 9.612 Inwahners op en Rebeet vun 3.595 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winner.

                                               

Tripp County

Tripp County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.644 Inwahners op en Rebeet vun 4.180 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winner.

                                               

Turner County (Süüd-Dakota)

Turner County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 8.347 Inwahners op en Rebeet vun 1.598 km². De Sitt vun de Verwalten is in Parker.

                                               

Union County (Süüd-Dakota)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 14.399 Inwahners op en Rebeet vun 1.191 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elk Point.

                                               

Walworth County (Süüd-Dakota)

Walworth County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.438 Inwahners op en Rebeet vun 1.834 km². De Sitt vun de Verwalten is in Selby.

                                               

Yankton County

Yankton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 22.438 Inwahners op en Rebeet vun 1.352 km². De Sitt vun de Verwalten is in Yankton.

                                               

Ziebach County

Ziebach County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.801 Inwahners op en Rebeet vun 5.082 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dupree.

                                               

Anderson County (Tennessee)

Anderson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 75.129 Inwahners op en Rebeet vun 875 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clinton.

                                               

Bedford County (Tennessee)

Bedford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 45.058 Inwahners op en Rebeet vun 1.228 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelbyville.

                                               

Benton County (Tennessee)

Benton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 16.489 Inwahners op en Rebeet vun 1.023 km². De Sitt vun de Verwalten is in Camden.

                                               

Bledsoe County

Bledsoe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 12.876 Inwahners op en Rebeet vun 1.052 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pikeville.

                                               

Blount County (Tennessee)

Blount County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 123.010 Inwahners op en Rebeet vun 1.448 km². De Sitt vun de Verwalten is in Maryville.

                                               

Bradley County (Tennessee)

Bradley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 98.963 Inwahners op en Rebeet vun 852 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cleveland.

                                               

Campbell County (Tennessee)

Campbell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 40.716 Inwahners op en Rebeet vun 1.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jacksboro.

                                               

Cannon County

Cannon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 13.801 Inwahners op en Rebeet vun 689 km². De Sitt vun de Verwalten is in Woodbury.

                                               

Carroll County (Tennessee)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 28.522 Inwahners op en Rebeet vun 1.551 km². De Sitt vun de Verwalten is in Huntingdon.

                                               

Carter County (Tennessee)

Carter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 57.424 Inwahners op en Rebeet vun 883 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elizabethton.

                                               

Cheatham County

Cheatham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 39.105 Inwahners op en Rebeet vun 785 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ashland City.

                                               

Chester County (Tennessee)

Chester County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 17.131 Inwahners op en Rebeet vun 746 km². De Sitt vun de Verwalten is in Henderson.

                                               

Claiborne County (Tennessee)

Claiborne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 32.213 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tazewell.

                                               

Clay County (Tennessee)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 7.861 Inwahners op en Rebeet vun 611 km². De Sitt vun de Verwalten is in Celina.

                                               

Cocke County

Cocke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 35.662 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newport.

                                               

Coffee County (Tennessee)

Coffee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 52.796 Inwahners op en Rebeet vun 1.111 km². De Sitt vun de Verwalten is in Manchester.

                                               

Crockett County (Tennessee)

Crockett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 14.586 Inwahners op en Rebeet vun 686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alamo.

                                               

Cumberland County (Tennessee)

Cumberland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 56.053 Inwahners op en Rebeet vun 1.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crossville.

                                               

Davidson County (Tennessee)

Davidson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Tennessee. He hett 626.681 Inwahners op en Rebeet vun 1.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nashville.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →