ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 439                                               

Lexington County

Lexington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 262.391 Inwahners op en Rebeet vun 1.816 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Marion County (Süüd-Carolina)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 33.062 Inwahners op en Rebeet vun 1.267 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Marlboro County

Marlboro County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 28.933 Inwahners op en Rebeet vun 1.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bennettsville.

                                               

McCormick County

McCormick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 10.233 Inwahners op en Rebeet vun 932 km². De Sitt vun de Verwalten is in McCormick.

                                               

Newberry County

Newberry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 37.508 Inwahners op en Rebeet vun 1.634 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newberry.

                                               

Oconee County (Süüd-Carolina)

Oconee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 74.273 Inwahners op en Rebeet vun 1.619 km². De Sitt vun de Verwalten is in Walhalla.

                                               

Orangeburg County

Orangeburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 92.501 Inwahners op en Rebeet vun 2.865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Orangeburg.

                                               

Pickens County (Süüd-Carolina)

Pickens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 119.224 Inwahners op en Rebeet vun 1.287 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pickens.

                                               

Richland County (Süüd-Carolina)

Richland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 384.504 Inwahners op en Rebeet vun 1.958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbia.

                                               

Saluda County

Saluda County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 19.875 Inwahners op en Rebeet vun 1.168 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saluda.

                                               

Spartanburg County

Spartanburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 284.307 Inwahners op en Rebeet vun 2.100 km². De Sitt vun de Verwalten is in Spartanburg.

                                               

Sumter County (Süüd-Carolina)

Sumter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 107.456 Inwahners op en Rebeet vun 1.725 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sumter.

                                               

Union County (Süüd-Carolina)

Union County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 28.961 Inwahners op en Rebeet vun 1.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in Union.

                                               

Williamsburg County

Williamsburg County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 34.423 Inwahners op en Rebeet vun 2.419 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingstree.

                                               

York County (Süüd-Carolina)

York County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Carolina. He hett 226.073 Inwahners op en Rebeet vun 1.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in York.

                                               

Aurora County

Aurora County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.710 Inwahners op en Rebeet vun 1.834 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plankinton.

                                               

Beadle County

Beadle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 17.398 Inwahners op en Rebeet vun 3.261 km². De Sitt vun de Verwalten is in Huron.

                                               

Bennett County

Bennett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.431 Inwahners op en Rebeet vun 3.069 km². De Sitt vun de Verwalten is in Martin.

                                               

Bon Homme County

Bon Homme County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.070 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tyndall.

                                               

Brookings County

Brookings County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 31.965 Inwahners op en Rebeet vun 2.056 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brookings.

                                               

Brown County (Süüd-Dakota)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 36.531 Inwahners op en Rebeet vun 4.437 km². De Sitt vun de Verwalten is in Aberdeen.

                                               

Brule County

Brule County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.255 Inwahners op en Rebeet vun 2.121 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chamberlain.

                                               

Buffalo County (Süüd-Dakota)

Buffalo County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.912 Inwahners op en Rebeet vun 1.220 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gann Valley.

                                               

Butte County (Süüd-Dakota)

Butte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 10.110 Inwahners op en Rebeet vun 5.825 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belle Fourche.

                                               

Campbell County (Süüd-Dakota)

Campbell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.466 Inwahners op en Rebeet vun 1.906 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mound City.

                                               

Charles Mix County

Charles Mix County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 9.129 Inwahners op en Rebeet vun 2.844 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lake Andes.

                                               

Clark County (Süüd-Dakota)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.691 Inwahners op en Rebeet vun 2.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clark.

                                               

Clay County (Süüd-Dakota)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 13.864 Inwahners op en Rebeet vun 1.067 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vermillion.

                                               

Codington County

Codington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 27.227 Inwahners op en Rebeet vun 1.782 km². De Sitt vun de Verwalten is in Watertown.

                                               

Corson County

Corson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.050 Inwahners op en Rebeet vun 6.405 km². De Sitt vun de Verwalten is in McIntosh.

                                               

Custer County (Süüd-Dakota)

Custer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 8.216 Inwahners op en Rebeet vun 4.035 km². De Sitt vun de Verwalten is in Custer.

                                               

Davison County

Davison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 19.504 Inwahners op en Rebeet vun 1.129 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mitchell.

                                               

Day County

Day County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.710 Inwahners op en Rebeet vun 2.665 km². De Sitt vun de Verwalten is in Webster.

                                               

Deuel County (Süüd-Dakota)

Deuel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clear Lake.

                                               

Dewey County (Süüd-Dakota)

Dewey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.301 Inwahners op en Rebeet vun 5.965 km². De Sitt vun de Verwalten is in Timber Lake.

                                               

Douglas County (Süüd-Dakota)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.002 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Armour.

                                               

Edmunds County

Edmunds County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.071 Inwahners op en Rebeet vun 2.968 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ipswich.

                                               

Fall River County

Fall River County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.094 Inwahners op en Rebeet vun 4.507 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hot Springs.

                                               

Faulk County

Faulk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 2.364 Inwahners op en Rebeet vun 2.590 km². De Sitt vun de Verwalten is in Faulkton.

                                               

Grant County (Süüd-Dakota)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.356 Inwahners op en Rebeet vun 1.766 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milbank.

                                               

Gregory County

Gregory County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 4.271 Inwahners op en Rebeet vun 2.631 km². De Sitt vun de Verwalten is in Burke.

                                               

Haakon County

Haakon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.937 Inwahners op en Rebeet vun 4.696 km². De Sitt vun de Verwalten is in Philip.

                                               

Hamlin County

Hamlin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 5.903 Inwahners op en Rebeet vun 1.323 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hayti.

                                               

Hand County

Hand County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.431 Inwahners op en Rebeet vun 3.722 km². De Sitt vun de Verwalten is in Miller.

                                               

Hanson County

Hanson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.331 Inwahners op en Rebeet vun 1.127 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alexandria.

                                               

Harding County (Süüd-Dakota)

Harding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.255 Inwahners op en Rebeet vun 6.918 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buffalo.

                                               

Hughes County (Süüd-Dakota)

Hughes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 17.022 Inwahners op en Rebeet vun 1.919 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pierre.

                                               

Hutchinson County (Süüd-Dakota)

Hutchinson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 7.343 Inwahners op en Rebeet vun 2.106 km². De Sitt vun de Verwalten is in Olivet.

                                               

Hyde County (Süüd-Dakota)

Hyde County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 1.420 Inwahners op en Rebeet vun 2.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Highmore.

                                               

Jackson County (Süüd-Dakota)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Süüd-Dakota. He hett 3.031 Inwahners op en Rebeet vun 4.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kadoka.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →