ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 430                                               

Alamance County

Alamance County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 151.131 Inwahners op en Rebeet vun 1.116 km². De Sitt vun de Verwalten is in Graham.

                                               

Alexander County (Noord-Carolina)

Alexander County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 37.198 Inwahners op en Rebeet vun 673 km². De Sitt vun de Verwalten is in Taylorsville.

                                               

Alleghany County (Noord-Carolina)

Alleghany County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 11.155 Inwahners op en Rebeet vun 609 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sparta.

                                               

Anson County

Anson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 26.948 Inwahners op en Rebeet vun 1.378 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wadesboro.

                                               

Ashe County

Ashe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 27.281 Inwahners op en Rebeet vun 1.103 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jefferson.

                                               

Avery County

Avery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 17.797 Inwahners op en Rebeet vun 640 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newland.

                                               

Beaufort County (Noord-Carolina)

Beaufort County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 47.759 Inwahners op en Rebeet vun 2.145 km². De Sitt vun de Verwalten is in Washington.

                                               

Bertie County

Bertie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 21.282 Inwahners op en Rebeet vun 1.810 km². De Sitt vun de Verwalten is in Windsor.

                                               

Bladen County

Bladen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 35.190 Inwahners op en Rebeet vun 2.266 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elizabethtown.

                                               

Brunswick County (Noord-Carolina)

Brunswick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 107.431 Inwahners op en Rebeet vun 2.214 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bolivia.

                                               

Buncombe County

Buncombe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 238.318 Inwahners op en Rebeet vun 1.699 km². De Sitt vun de Verwalten is in Asheville.

                                               

Burke County (Noord-Carolina)

Burke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 90.912 Inwahners op en Rebeet vun 1.313 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morganton.

                                               

Cabarrus County

Cabarrus County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 178.011 Inwahners op en Rebeet vun 943 km². De Sitt vun de Verwalten is in Concord.

                                               

Caldwell County (Noord-Carolina)

Caldwell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 83.029 Inwahners op en Rebeet vun 1.222 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lenoir.

                                               

Camden County (Noord-Carolina)

Camden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 9.980 Inwahners op en Rebeet vun 624 km². De Sitt vun de Verwalten is in Camden.

                                               

Carteret County

Carteret County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 66.469 Inwahners op en Rebeet vun 1.375 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beaufort.

                                               

Caswell County

Caswell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 23.719 Inwahners op en Rebeet vun 1.103 km². De Sitt vun de Verwalten is in Yanceyville.

                                               

Catawba County

Catawba County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 154.358 Inwahners op en Rebeet vun 1.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newton.

                                               

Chatham County (Noord-Carolina)

Chatham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 63.505 Inwahners op en Rebeet vun 1.769 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pittsboro.

                                               

Cherokee County (Noord-Carolina)

Cherokee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 27.444 Inwahners op en Rebeet vun 1.178 km². De Sitt vun de Verwalten is in Murphy.

                                               

Chowan County

Chowan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 14.793 Inwahners op en Rebeet vun 448 km². De Sitt vun de Verwalten is in Edenton.

                                               

Clay County (Noord-Carolina)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 10.587 Inwahners op en Rebeet vun 557 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hayesville.

                                               

Cleveland County (Noord-Carolina)

Cleveland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 98.078 Inwahners op en Rebeet vun 1.202 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelby.

                                               

Columbus County

Columbus County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 58.098 Inwahners op en Rebeet vun 2.427 km². De Sitt vun de Verwalten is in Whiteville.

                                               

Craven County

Craven County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 103.505 Inwahners op en Rebeet vun 1.803 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Bern.

                                               

Cumberland County (Noord-Carolina)

Cumberland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 319.431 Inwahners op en Rebeet vun 1.691 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fayetteville.

                                               

Currituck County

Currituck County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 23.547 Inwahners op en Rebeet vun 679 km². De Sitt vun de Verwalten is in Currituck.

                                               

Dare County

Dare County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 33.920 Inwahners op en Rebeet vun 989 km². De Sitt vun de Verwalten is in Manteo.

                                               

Davidson County (Noord-Carolina)

Davidson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 162.878 Inwahners op en Rebeet vun 1.430 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Davie County

Davie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 41.240 Inwahners op en Rebeet vun 686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mocksville.

                                               

Duplin County

Duplin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 58.505 Inwahners op en Rebeet vun 2.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kenansville.

                                               

Durham County (Noord-Carolina)

Durham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 267.587 Inwahners op en Rebeet vun 754 km². De Sitt vun de Verwalten is in Durham.

                                               

Edgecombe County

Edgecombe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 56.552 Inwahners op en Rebeet vun 1.308 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tarboro.

                                               

Forsyth County (Noord-Carolina)

Forsyth County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 350.670 Inwahners op en Rebeet vun 1.062 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winston.

                                               

Franklin County (Noord-Carolina)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 60.619 Inwahners op en Rebeet vun 1.274 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisburg.

                                               

Gaston County

Gaston County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 206.086 Inwahners op en Rebeet vun 922 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gastonia.

                                               

Gates County

Gates County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 12.197 Inwahners op en Rebeet vun 883 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gatesville.

                                               

Graham County (Noord-Carolina)

Graham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 8.861 Inwahners op en Rebeet vun 756 km². De Sitt vun de Verwalten is in Robbinsville.

                                               

Granville County

Granville County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 59.916 Inwahners op en Rebeet vun 1.375 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oxford.

                                               

Greene County (Noord-Carolina)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 21.362 Inwahners op en Rebeet vun 686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Snow Hill.

                                               

Guilford County

Guilford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 488.406 Inwahners op en Rebeet vun 1.683 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greensboro.

                                               

Halifax County (Noord-Carolina)

Halifax County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 54.691 Inwahners op en Rebeet vun 1.878 km². De Sitt vun de Verwalten is in Halifax.

                                               

Harnett County

Harnett County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 114.678 Inwahners op en Rebeet vun 1.541 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lillington.

                                               

Haywood County (Noord-Carolina)

Haywood County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 59.036 Inwahners op en Rebeet vun 1.435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waynesville.

                                               

Henderson County (Noord-Carolina)

Henderson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 106.740 Inwahners op en Rebeet vun 969 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hendersonville.

                                               

Hertford County

Hertford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 24.669 Inwahners op en Rebeet vun 917 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winton.

                                               

Hoke County

Hoke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 46.952 Inwahners op en Rebeet vun 1.013 km². De Sitt vun de Verwalten is in Raeford.

                                               

Hyde County (Noord-Carolina)

Hyde County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 5.810 Inwahners op en Rebeet vun 1.588 km². De Sitt vun de Verwalten is in Swanquarter.

                                               

Iredell County

Iredell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 159.437 Inwahners op en Rebeet vun 1.487 km². De Sitt vun de Verwalten is in Statesville.

                                               

Jackson County (Noord-Carolina)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Noord-Carolina. He hett 40.271 Inwahners op en Rebeet vun 1.272 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sylva.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →