ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 426                                               

Garden County

Garden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.057 Inwahners op en Rebeet vun 4.416 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oshkosh.

                                               

Garfield County (Nebraska)

Garfield County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.049 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Burwell.

                                               

Gosper County

Gosper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.044 Inwahners op en Rebeet vun 1.186 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elwood.

                                               

Grant County (Nebraska)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 614 Inwahners op en Rebeet vun 2.010 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hyannis.

                                               

Greeley County (Nebraska)

Greeley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.538 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greeley.

                                               

Hall County (Nebraska)

Hall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 58.607 Inwahners op en Rebeet vun 1.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grand Island.

                                               

Hamilton County (Nebraska)

Hamilton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.124 Inwahners op en Rebeet vun 1.409 km². De Sitt vun de Verwalten is in Aurora.

                                               

Harlan County (Nebraska)

Harlan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.423 Inwahners op en Rebeet vun 1.432 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alma.

                                               

Hayes County

Hayes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 967 Inwahners op en Rebeet vun 1.847 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hayes Center.

                                               

Hitchcock County

Hitchcock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.908 Inwahners op en Rebeet vun 1.839 km². De Sitt vun de Verwalten is in Trenton.

                                               

Holt County (Nebraska)

Holt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 10.435 Inwahners op en Rebeet vun 6.250 km². De Sitt vun de Verwalten is in O’Neill.

                                               

Hooker County

Hooker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 736 Inwahners op en Rebeet vun 1.867 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mullen.

                                               

Howard County (Nebraska)

Howard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.274 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Paul.

                                               

Jefferson County (Nebraska)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 7.547 Inwahners op en Rebeet vun 1.484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fairbury.

                                               

Johnson County (Nebraska)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.217 Inwahners op en Rebeet vun 974 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tecumseh.

                                               

Kearney County

Kearney County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.489 Inwahners op en Rebeet vun 1.336 km². De Sitt vun de Verwalten is in Minden.

                                               

Keith County

Keith County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.368 Inwahners op en Rebeet vun 2.748 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ogallala.

                                               

Keya Paha County

Keya Paha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 824 Inwahners op en Rebeet vun 2.002 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springview.

                                               

Kimball County

Kimball County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.821 Inwahners op en Rebeet vun 2.466 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kimball.

                                               

Knox County (Nebraska)

Knox County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.701 Inwahners op en Rebeet vun 2.870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Center.

                                               

Lancaster County (Nebraska)

Lancaster County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 285.407 Inwahners op en Rebeet vun 2.173 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lincoln.

                                               

Lincoln County (Nebraska)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 36.288 Inwahners op en Rebeet vun 6.641 km². De Sitt vun de Verwalten is in North Platte.

                                               

Logan County (Nebraska)

Logan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 763 Inwahners op en Rebeet vun 1.479 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stapleton.

                                               

Loup County

Loup County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 632 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Taylor.

                                               

Madison County (Nebraska)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 34.876 Inwahners op en Rebeet vun 1.484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

McPherson County (Nebraska)

McPherson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 539 Inwahners op en Rebeet vun 2.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tryon.

                                               

Merrick County

Merrick County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 7.845 Inwahners op en Rebeet vun 1.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Central City.

                                               

Morrill County

Morrill County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.042 Inwahners op en Rebeet vun 3.688 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bridgeport.

                                               

Nance County

Nance County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.735 Inwahners op en Rebeet vun 1.142 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fullerton.

                                               

Nebraska

Nebraska is en Bundsstaat vun de USA. He breet sik ut över en Rebeet vun 200.520 km². De Hööftstadt is Lincoln. De Staat liggt in den Middelwesten vun de USA. De Naam kümmt ut de Indianer-Sprake Chiwere un bedutt "sied Water". Dat hett to doon mi ...

                                               

Nemaha County (Nebraska)

Nemaha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 7.248 Inwahners op en Rebeet vun 1.059 km². De Sitt vun de Verwalten is in Auburn.

                                               

Nuckolls County

Nuckolls County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 4.500 Inwahners op en Rebeet vun 1.489 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nelson.

                                               

Otoe County

Otoe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 15.740 Inwahners op en Rebeet vun 1.595 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nebraska City.

                                               

Pawnee County (Nebraska)

Pawnee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.773 Inwahners op en Rebeet vun 1.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pawnee City.

                                               

Perkins County (Nebraska)

Perkins County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.970 Inwahners op en Rebeet vun 2.287 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grant.

                                               

Phelps County (Nebraska)

Phelps County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.188 Inwahners op en Rebeet vun 1.399 km². De Sitt vun de Verwalten is in Holdrege.

                                               

Pierce County (Nebraska)

Pierce County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 7.266 Inwahners op en Rebeet vun 1.487 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pierce.

                                               

Platte County (Nebraska)

Platte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 32.237 Inwahners op en Rebeet vun 1.756 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Polk County (Nebraska)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.406 Inwahners op en Rebeet vun 1.137 km². De Sitt vun de Verwalten is in Osceola.

                                               

Red Willow County

Red Willow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 11.055 Inwahners op en Rebeet vun 1.857 km². De Sitt vun de Verwalten is in McCook.

                                               

Richardson County

Richardson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.363 Inwahners op en Rebeet vun 1.435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Falls City.

                                               

Rock County (Nebraska)

Rock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 1.526 Inwahners op en Rebeet vun 2.611 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bassett.

                                               

Saline County (Nebraska)

Saline County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 14.200 Inwahners op en Rebeet vun 1.489 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wilber.

                                               

Sarpy County

Sarpy County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 158.840 Inwahners op en Rebeet vun 624 km². De Sitt vun de Verwalten is in Papillion.

                                               

Saunders County

Saunders County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 20.780 Inwahners op en Rebeet vun 1.953 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wahoo.

                                               

Scotts Bluff County

Scotts Bluff County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 36.970 Inwahners op en Rebeet vun 1.914 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gering.

                                               

Seward County (Nebraska)

Seward County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 16.750 Inwahners op en Rebeet vun 1.489 km². De Sitt vun de Verwalten is in Seward.

                                               

Sheridan County (Nebraska)

Sheridan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.469 Inwahners op en Rebeet vun 6.322 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rushville.

                                               

Sherman County (Nebraska)

Sherman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.152 Inwahners op en Rebeet vun 1.466 km². De Sitt vun de Verwalten is in Loup City.

                                               

Sioux County (Nebraska)

Sioux County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 1.311 Inwahners op en Rebeet vun 5.354 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrison.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →