ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 425                                               

Prairie County (Montana)

Prairie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.179 Inwahners op en Rebeet vun 4.499 km². De Sitt vun de Verwalten is in Terry.

                                               

Ravalli County

Ravalli County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 40.212 Inwahners op en Rebeet vun 6.200 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hamilton.

                                               

Richland County (Montana)

Richland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.746 Inwahners op en Rebeet vun 5.398 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sidney.

                                               

Roosevelt County (Montana)

Roosevelt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 10.425 Inwahners op en Rebeet vun 6.102 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wolf Point.

                                               

Rosebud County

Rosebud County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.233 Inwahners op en Rebeet vun 12.981 km². De Sitt vun de Verwalten is in Forsyth.

                                               

Sanders County

Sanders County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 11.413 Inwahners op en Rebeet vun 7.154 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thompson Falls.

                                               

Sheridan County (Montana)

Sheridan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 3.384 Inwahners op en Rebeet vun 4.343 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plentywood.

                                               

Silver Bow County

Silver Bow County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 34.200 Inwahners op en Rebeet vun 1.860 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butte.

                                               

Stillwater County

Stillwater County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 9.117 Inwahners op en Rebeet vun 4.649 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbus.

                                               

Sweet Grass County

Sweet Grass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 3.651 Inwahners op en Rebeet vun 4.804 km². De Sitt vun de Verwalten is in Big Timber.

                                               

Teton County (Montana)

Teton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 6.073 Inwahners op en Rebeet vun 5.887 km². De Sitt vun de Verwalten is in Choteau.

                                               

Toole County

Toole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 5.324 Inwahners op en Rebeet vun 4.949 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelby.

                                               

Treasure County

Treasure County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 718 Inwahners op en Rebeet vun 2.536 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hysham.

                                               

Valley County (Montana)

Valley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 7.369 Inwahners op en Rebeet vun 12.745 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glasgow.

                                               

Wheatland County

Wheatland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 2.168 Inwahners op en Rebeet vun 3.686 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harlowton.

                                               

Wibaux County

Wibaux County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 1.017 Inwahners op en Rebeet vun 2.302 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wibaux.

                                               

Yellowstone County

Yellowstone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Montana. He hett 147.972 Inwahners op en Rebeet vun 6.825 km². De Sitt vun de Verwalten is in Billings.

                                               

Adams County (Nebraska)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 31.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hastings.

                                               

Antelope County

Antelope County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.685 Inwahners op en Rebeet vun 2.220 km². De Sitt vun de Verwalten is in Neligh.

                                               

Arthur County

Arthur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 460 Inwahners op en Rebeet vun 1.852 km². De Sitt vun de Verwalten is in Arthur.

                                               

Banner County

Banner County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 690 Inwahners op en Rebeet vun 1.932 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrisburg.

                                               

Blaine County (Nebraska)

Blaine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 478 Inwahners op en Rebeet vun 1.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brewster.

                                               

Boone County (Nebraska)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.505 Inwahners op en Rebeet vun 1.779 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albion.

                                               

Box Butte County

Box Butte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 11.308 Inwahners op en Rebeet vun 2.784 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alliance.

                                               

Boyd County (Nebraska)

Boyd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.099 Inwahners op en Rebeet vun 1.399 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butte.

                                               

Brown County (Nebraska)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.145 Inwahners op en Rebeet vun 3.162 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ainsworth.

                                               

Buffalo County (Nebraska)

Buffalo County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 46.102 Inwahners op en Rebeet vun 2.507 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kearney.

                                               

Burt County

Burt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.858 Inwahners op en Rebeet vun 1.277 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tekamah.

                                               

Butler County (Nebraska)

Butler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.395 Inwahners op en Rebeet vun 1.513 km². De Sitt vun de Verwalten is in David City.

                                               

Cass County (Nebraska)

Cass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 25.241 Inwahners op en Rebeet vun 1.448 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plattsmouth.

                                               

Cedar County (Nebraska)

Cedar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 8.852 Inwahners op en Rebeet vun 1.917 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hartington.

                                               

Chase County (Nebraska)

Chase County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.966 Inwahners op en Rebeet vun 2.315 km². De Sitt vun de Verwalten is in Imperial.

                                               

Cherry County

Cherry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.713 Inwahners op en Rebeet vun 15.439 km². De Sitt vun de Verwalten is in Valentine.

                                               

Cheyenne County (Nebraska)

Cheyenne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.998 Inwahners op en Rebeet vun 3.098 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sidney.

                                               

Clay County (Nebraska)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.542 Inwahners op en Rebeet vun 1.484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clay Center.

                                               

Colfax County (Nebraska)

Colfax County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 10.515 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Schuyler.

                                               

Cuming County

Cuming County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.139 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in West Point.

                                               

Custer County (Nebraska)

Custer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 10.939 Inwahners op en Rebeet vun 6.672 km². De Sitt vun de Verwalten is in Broken Bow.

                                               

Dakota County (Nebraska)

Dakota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 21.006 Inwahners op en Rebeet vun 684 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dakota City.

                                               

Dawes County

Dawes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 9.182 Inwahners op en Rebeet vun 3.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chadron.

                                               

Dawson County (Nebraska)

Dawson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 24.326 Inwahners op en Rebeet vun 2.624 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Deuel County (Nebraska)

Deuel County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 1.941 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chappell.

                                               

Dixon County

Dixon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 6.000 Inwahners op en Rebeet vun 1.233 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ponca.

                                               

Dodge County (Nebraska)

Dodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 36.691 Inwahners op en Rebeet vun 1.383 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fremont.

                                               

Douglas County (Nebraska)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 517.110 Inwahners op en Rebeet vun 857 km². De Sitt vun de Verwalten is in Omaha.

                                               

Dundy County

Dundy County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.008 Inwahners op en Rebeet vun 2.383 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benkelman.

                                               

Fillmore County (Nebraska)

Fillmore County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 5.890 Inwahners op en Rebeet vun 1.492 km². De Sitt vun de Verwalten is in Geneva.

                                               

Franklin County (Nebraska)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 3.225 Inwahners op en Rebeet vun 1.492 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Frontier County

Frontier County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 2.756 Inwahners op en Rebeet vun 2.525 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stockville.

                                               

Furnas County

Furnas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Nebraska. He hett 4.959 Inwahners op en Rebeet vun 1.860 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beaver City.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →