ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 422



                                               

Andrew County

Andrew County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 17.291 Inwahners op en Rebeet vun 1.127 km². De Sitt vun de Verwalten is in Savannah.

                                               

Atchison County (Missouri)

Atchison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 5.685 Inwahners op en Rebeet vun 1.412 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rock Port.

                                               

Audrain County

Audrain County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 25.529 Inwahners op en Rebeet vun 1.795 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mexico.

                                               

Barry County (Missouri)

Barry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 35.597 Inwahners op en Rebeet vun 2.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cassville.

                                               

Barton County (Missouri)

Barton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 12.402 Inwahners op en Rebeet vun 1.538 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lamar.

                                               

Bates County

Bates County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 17.049 Inwahners op en Rebeet vun 2.196 km². De Sitt vun de Verwalten is in Butler.

                                               

Benton County (Missouri)

Benton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 19.056 Inwahners op en Rebeet vun 1.829 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warsaw.

                                               

Bollinger County

Bollinger County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 12.363 Inwahners op en Rebeet vun 1.608 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marble Hill.

                                               

Boone County (Missouri)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 162.642 Inwahners op en Rebeet vun 1.774 km². De Sitt vun de Verwalten is in Columbia.

                                               

Buchanan County (Missouri)

Buchanan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 89.201 Inwahners op en Rebeet vun 1.062 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Joseph.

                                               

Butler County (Missouri)

Butler County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 42.794 Inwahners op en Rebeet vun 1.808 km². De Sitt vun de Verwalten is in Poplar Bluff.

                                               

Caldwell County (Missouri)

Caldwell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 9.424 Inwahners op en Rebeet vun 1.111 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingston.

                                               

Callaway County

Callaway County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 44.332 Inwahners op en Rebeet vun 2.173 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fulton.

                                               

Camden County (Missouri)

Camden County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 44.002 Inwahners op en Rebeet vun 1.696 km². De Sitt vun de Verwalten is in Camdenton.

                                               

Cape Girardeau County

Cape Girardeau County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 75.674 Inwahners op en Rebeet vun 1.500 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Carroll County (Missouri)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 9.295 Inwahners op en Rebeet vun 1.800 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carrollton.

                                               

Carter County (Missouri)

Carter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 6.265 Inwahners op en Rebeet vun 1.316 km². De Sitt vun de Verwalten is in Van Buren.

                                               

Cass County (Missouri)

Cass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 99.478 Inwahners op en Rebeet vun 1.810 km². De Sitt vun de Verwalten is in Harrisonville.

                                               

Cedar County (Missouri)

Cedar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 13.982 Inwahners op en Rebeet vun 1.233 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stockton.

                                               

Chariton County

Chariton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 7.831 Inwahners op en Rebeet vun 1.958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Keytesville.

                                               

Christian County (Missouri)

Christian County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 77.422 Inwahners op en Rebeet vun 1.458 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ozark.

                                               

Clark County (Missouri)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 7.139 Inwahners op en Rebeet vun 1.313 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kahoka.

                                               

Clay County (Missouri)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 221.939 Inwahners op en Rebeet vun 1.026 km². De Sitt vun de Verwalten is in Liberty.

                                               

Clinton County (Missouri)

Clinton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 20.743 Inwahners op en Rebeet vun 1.085 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plattsburg.

                                               

Cole County

Cole County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 75.990 Inwahners op en Rebeet vun 1.015 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jefferson City.

                                               

Cooper County

Cooper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 17.601 Inwahners op en Rebeet vun 1.463 km². De Sitt vun de Verwalten is in Boonville.

                                               

Crawford County (Missouri)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 24.696 Inwahners op en Rebeet vun 1.924 km². De Sitt vun de Verwalten is in Steelville.

                                               

Dade County (Missouri)

Dade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 7.883 Inwahners op en Rebeet vun 1.269 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenfield.

                                               

Dallas County (Missouri)

Dallas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 16.777 Inwahners op en Rebeet vun 1.404 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buffalo.

                                               

Daviess County (Missouri)

Daviess County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 8.433 Inwahners op en Rebeet vun 1.469 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gallatin.

                                               

DeKalb County (Missouri)

DeKalb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 12.892 Inwahners op en Rebeet vun 1.098 km². De Sitt vun de Verwalten is in Maysville.

                                               

Dent County

Dent County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 15.657 Inwahners op en Rebeet vun 1.953 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salem.

                                               

Douglas County (Missouri)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 13.684 Inwahners op en Rebeet vun 2.111 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ava.

                                               

Dunklin County

Dunklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 31.953 Inwahners op en Rebeet vun 1.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kennett.

                                               

Franklin County (Missouri)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 101.492 Inwahners op en Rebeet vun 2.388 km². De Sitt vun de Verwalten is in Union.

                                               

Gasconade County

Gasconade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 15.222 Inwahners op en Rebeet vun 1.347 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hermann.

                                               

Gentry County

Gentry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 6.738 Inwahners op en Rebeet vun 1.274 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albany.

                                               

Greene County (Missouri)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 275.174 Inwahners op en Rebeet vun 1.748 km². De Sitt vun de Verwalten is in Springfield.

                                               

Grundy County (Missouri)

Grundy County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 10.261 Inwahners op en Rebeet vun 1.129 km². De Sitt vun de Verwalten is in Trenton.

                                               

Harrison County (Missouri)

Harrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 8.957 Inwahners op en Rebeet vun 1.878 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bethany.

                                               

Henry County (Missouri)

Henry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 22.272 Inwahners op en Rebeet vun 1.818 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clinton.

                                               

Hickory County

Hickory County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 9.627 Inwahners op en Rebeet vun 1.033 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hermitage.

                                               

Holt County (Missouri)

Holt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 4.912 Inwahners op en Rebeet vun 1.197 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oregon.

                                               

Howard County (Missouri)

Howard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 10.144 Inwahners op en Rebeet vun 1.207 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fayette.

                                               

Howell County

Howell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 40.400 Inwahners op en Rebeet vun 2.404 km². De Sitt vun de Verwalten is in West Plains.

                                               

Iron County (Missouri)

Iron County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 10.630 Inwahners op en Rebeet vun 1.427 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ironton.

                                               

Jackson County (Missouri)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 674.158 Inwahners op en Rebeet vun 1.567 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kansas City.

                                               

Jasper County (Missouri)

Jasper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 117.404 Inwahners op en Rebeet vun 1.658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carthage.

                                               

Jefferson County (Missouri)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 218.733 Inwahners op en Rebeet vun 1.702 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hillsboro.

                                               

Johnson County (Missouri)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Missouri. He hett 52.595 Inwahners op en Rebeet vun 2.152 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warrensburg.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →