ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 420                                               

Scott County (Minnesota)

Scott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 129.928 Inwahners op en Rebeet vun 925 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shakopee.

                                               

Sherburne County

Sherburne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 88.499 Inwahners op en Rebeet vun 1.132 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elk River.

                                               

Sibley County

Sibley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 15.226 Inwahners op en Rebeet vun 1.526 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gaylord.

                                               

St. Louis County (Minnesota)

St. Louis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 200.226 Inwahners op en Rebeet vun 16.125 km². De Sitt vun de Verwalten is in Duluth.

                                               

Stearns County

Stearns County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 150.642 Inwahners op en Rebeet vun 3.484 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Cloud.

                                               

Steele County (Minnesota)

Steele County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 36.576 Inwahners op en Rebeet vun 1.114 km². De Sitt vun de Verwalten is in Owatonna.

                                               

Stevens County (Minnesota)

Stevens County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.726 Inwahners op en Rebeet vun 1.456 km². De Sitt vun de Verwalten is in Morris.

                                               

Swift County

Swift County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.783 Inwahners op en Rebeet vun 1.927 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benson.

                                               

Todd County (Minnesota)

Todd County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 24.895 Inwahners op en Rebeet vun 2.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Long Prairie.

                                               

Traverse County

Traverse County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 3.558 Inwahners op en Rebeet vun 1.487 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wheaton.

                                               

Wabasha County

Wabasha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 21.676 Inwahners op en Rebeet vun 1.360 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wabasha.

                                               

Wadena County

Wadena County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 13.843 Inwahners op en Rebeet vun 1.388 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wadena.

                                               

Waseca County

Waseca County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 19.136 Inwahners op en Rebeet vun 1.096 km². De Sitt vun de Verwalten is in Waseca.

                                               

Washington County (Minnesota)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 238.136 Inwahners op en Rebeet vun 1.015 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stillwater.

                                               

Watonwan County

Watonwan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 11.211 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint James.

                                               

Wilkin County

Wilkin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 6.576 Inwahners op en Rebeet vun 1.948 km². De Sitt vun de Verwalten is in Breckenridge.

                                               

Winona County

Winona County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 51.461 Inwahners op en Rebeet vun 1.621 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winona.

                                               

Wright County (Minnesota)

Wright County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 124.700 Inwahners op en Rebeet vun 1.712 km². De Sitt vun de Verwalten is in Buffalo.

                                               

Yellow Medicine County

Yellow Medicine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.438 Inwahners op en Rebeet vun 1.963 km². De Sitt vun de Verwalten is in Granite Falls.

                                               

Adams County (Mississippi)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 32.297 Inwahners op en Rebeet vun 1.191 km². De Sitt vun de Verwalten is in Natchez.

                                               

Alcorn County

Alcorn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 37.057 Inwahners op en Rebeet vun 1.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Corinth.

                                               

Amite County

Amite County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 13.131 Inwahners op en Rebeet vun 1.891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Liberty.

                                               

Attala County

Attala County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 19.564 Inwahners op en Rebeet vun 1.904 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kosciusko.

                                               

Benton County (Mississippi)

Benton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 8.729 Inwahners op en Rebeet vun 1.054 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ashland.

                                               

Bolivar County

Bolivar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 34.145 Inwahners op en Rebeet vun 2.269 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cleveland.

                                               

Calhoun County (Mississippi)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 14.962 Inwahners op en Rebeet vun 1.520 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pittsboro.

                                               

Carroll County (Mississippi)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 10.597 Inwahners op en Rebeet vun 1.627 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carrollton.

                                               

Chickasaw County (Mississippi)

Chickasaw County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 17.392 Inwahners op en Rebeet vun 1.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Houston.

                                               

Choctaw County (Mississippi)

Choctaw County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 8.547 Inwahners op en Rebeet vun 1.085 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ackerman.

                                               

Claiborne County (Mississippi)

Claiborne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 9.604 Inwahners op en Rebeet vun 1.261 km². De Sitt vun de Verwalten is in Port Gibson.

                                               

Clarke County (Mississippi)

Clarke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 16.732 Inwahners op en Rebeet vun 1.790 km². De Sitt vun de Verwalten is in Quitman.

                                               

Clay County (Mississippi)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 20.634 Inwahners op en Rebeet vun 1.059 km². De Sitt vun de Verwalten is in West Point.

                                               

Coahoma County

Coahoma County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 26.151 Inwahners op en Rebeet vun 1.435 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clarksdale.

                                               

Copiah County

Copiah County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 29.449 Inwahners op en Rebeet vun 2.012 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hazlehurst.

                                               

Covington County (Mississippi)

Covington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 19.568 Inwahners op en Rebeet vun 1.072 km². De Sitt vun de Verwalten is in Collins.

                                               

DeSoto County (Mississippi)

DeSoto County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 161.252 Inwahners op en Rebeet vun 1.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hernando.

                                               

Forrest County

Forrest County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 74.934 Inwahners op en Rebeet vun 1.210 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hattiesburg.

                                               

Franklin County (Mississippi)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 8.118 Inwahners op en Rebeet vun 1.463 km². De Sitt vun de Verwalten is in Meadville.

                                               

George County

George County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 22.578 Inwahners op en Rebeet vun 1.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lucedale.

                                               

Greene County (Mississippi)

Greene County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 14.400 Inwahners op en Rebeet vun 1.847 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leakesville.

                                               

Grenada County

Grenada County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 21.906 Inwahners op en Rebeet vun 1.093 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grenada.

                                               

Hancock County (Mississippi)

Hancock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 43.929 Inwahners op en Rebeet vun 1.235 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bay Saint Louis.

                                               

Harrison County (Mississippi)

Harrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 187.105 Inwahners op en Rebeet vun 1.505 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gulfport.

                                               

Hinds County

Hinds County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 245.285 Inwahners op en Rebeet vun 2.251 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Holmes County (Mississippi)

Holmes County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 19.198 Inwahners op en Rebeet vun 1.958 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lexington.

                                               

Humphreys County (Mississippi)

Humphreys County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 9.375 Inwahners op en Rebeet vun 1.083 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belzoni.

                                               

Issaquena County

Issaquena County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 1.406 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mayersville.

                                               

Itawamba County

Itawamba County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 23.401 Inwahners op en Rebeet vun 1.378 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fulton.

                                               

Jackson County (Mississippi)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 139.668 Inwahners op en Rebeet vun 1.883 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pascagoula.

                                               

Jasper County (Mississippi)

Jasper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Mississippi. He hett 17.062 Inwahners op en Rebeet vun 1.751 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bay Springs.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →