ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 419                                               

Crow Wing County

Crow Wing County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 62.500 Inwahners op en Rebeet vun 2.582 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brainerd.

                                               

Dakota County (Minnesota)

Dakota County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 398.552 Inwahners op en Rebeet vun 1.476 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hastings.

                                               

Dodge County (Minnesota)

Dodge County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.087 Inwahners op en Rebeet vun 1.140 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mantorville.

                                               

Douglas County (Minnesota)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 36.009 Inwahners op en Rebeet vun 1.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in Alexandria.

                                               

Faribault County

Faribault County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 14.553 Inwahners op en Rebeet vun 1.849 km². De Sitt vun de Verwalten is in Blue Earth.

                                               

Fillmore County (Minnesota)

Fillmore County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.866 Inwahners op en Rebeet vun 2.230 km². De Sitt vun de Verwalten is in Preston.

                                               

Freeborn County

Freeborn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 31.255 Inwahners op en Rebeet vun 1.834 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albert Lea.

                                               

Goodhue County

Goodhue County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 46.183 Inwahners op en Rebeet vun 1.966 km². De Sitt vun de Verwalten is in Red Wing.

                                               

Grant County (Minnesota)

Grant County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 6.018 Inwahners op en Rebeet vun 1.414 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elbow Lake.

                                               

Hennepin County

Hennepin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 1.152.425 Inwahners op en Rebeet vun 1.443 km². De Sitt vun de Verwalten is in Minneapolis.

                                               

Houston County (Minnesota)

Houston County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 19.027 Inwahners op en Rebeet vun 1.445 km². De Sitt vun de Verwalten is in Caledonia.

                                               

Hubbard County

Hubbard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.428 Inwahners op en Rebeet vun 2.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Park Rapids.

                                               

Isanti County

Isanti County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 37.816 Inwahners op en Rebeet vun 1.137 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cambridge.

                                               

Itasca County

Itasca County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 45.058 Inwahners op en Rebeet vun 6.902 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grand Rapids.

                                               

Jackson County (Minnesota)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.266 Inwahners op en Rebeet vun 1.818 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jackson.

                                               

Kanabec County

Kanabec County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 16.239 Inwahners op en Rebeet vun 1.360 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mora.

                                               

Kandiyohi County

Kandiyohi County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 42.239 Inwahners op en Rebeet vun 2.062 km². De Sitt vun de Verwalten is in Willmar.

                                               

Kittson County

Kittson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 4.552 Inwahners op en Rebeet vun 2.841 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hallock.

                                               

Koochiching County

Koochiching County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 13.311 Inwahners op en Rebeet vun 8.034 km². De Sitt vun de Verwalten is in International Falls.

                                               

Lac qui Parle County

Lac qui Parle County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 7.259 Inwahners op en Rebeet vun 1.981 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Lake County (Minnesota)

Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.866 Inwahners op en Rebeet vun 5.436 km². De Sitt vun de Verwalten is in Two Harbors.

                                               

Lake of the Woods County

Lake of the Woods County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 4.045 Inwahners op en Rebeet vun 3.359 km². De Sitt vun de Verwalten is in Baudette.

                                               

Le Sueur County

Le Sueur County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 27.703 Inwahners op en Rebeet vun 1.160 km². De Sitt vun de Verwalten is in Le Center.

                                               

Lincoln County (Minnesota)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 5.896 Inwahners op en Rebeet vun 1.391 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ivanhoe.

                                               

Lyon County (Minnesota)

Lyon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 25.857 Inwahners op en Rebeet vun 1.849 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marshall.

                                               

Mahnomen County

Mahnomen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 5.413 Inwahners op en Rebeet vun 1.440 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mahnomen.

                                               

Marshall County (Minnesota)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.439 Inwahners op en Rebeet vun 4.589 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warren.

                                               

Martin County (Minnesota)

Martin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 20.840 Inwahners op en Rebeet vun 1.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fairmont.

                                               

McLeod County

McLeod County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 36.651 Inwahners op en Rebeet vun 1.274 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glencoe.

                                               

Meeker County

Meeker County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 23.300 Inwahners op en Rebeet vun 1.577 km². De Sitt vun de Verwalten is in Litchfield.

                                               

Mille Lacs County

Mille Lacs County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 26.097 Inwahners op en Rebeet vun 1.487 km². De Sitt vun de Verwalten is in Milaca.

                                               

Morrison County

Morrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 33.198 Inwahners op en Rebeet vun 2.911 km². De Sitt vun de Verwalten is in Little Falls.

                                               

Mower County

Mower County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 39.163 Inwahners op en Rebeet vun 1.844 km². De Sitt vun de Verwalten is in Austin.

                                               

Murray County (Minnesota)

Murray County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 8.725 Inwahners op en Rebeet vun 1.823 km². De Sitt vun de Verwalten is in Slayton.

                                               

Nicollet County

Nicollet County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 32.727 Inwahners op en Rebeet vun 1.171 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Peter.

                                               

Nobles County

Nobles County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 21.378 Inwahners op en Rebeet vun 1.854 km². De Sitt vun de Verwalten is in Worthington.

                                               

Norman County

Norman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 6.852 Inwahners op en Rebeet vun 2.269 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ada.

                                               

Olmsted County

Olmsted County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 144.248 Inwahners op en Rebeet vun 1.691 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rochester.

                                               

Otter Tail County

Otter Tail County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 57.303 Inwahners op en Rebeet vun 5.128 km². De Sitt vun de Verwalten is in Fergus Falls.

                                               

Pennington County (Minnesota)

Pennington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 13.930 Inwahners op en Rebeet vun 1.598 km². De Sitt vun de Verwalten is in Thief River Falls.

                                               

Pine County

Pine County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 29.750 Inwahners op en Rebeet vun 3.654 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pine City.

                                               

Pipestone County

Pipestone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.596 Inwahners op en Rebeet vun 1.207 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pipestone.

                                               

Polk County (Minnesota)

Polk County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 31.600 Inwahners op en Rebeet vun 5.102 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crookston.

                                               

Pope County (Minnesota)

Pope County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 10.995 Inwahners op en Rebeet vun 1.735 km². De Sitt vun de Verwalten is in Glenwood.

                                               

Ramsey County (Minnesota)

Ramsey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 508.640 Inwahners op en Rebeet vun 404 km². De Sitt vun de Verwalten is in Saint Paul.

                                               

Red Lake County

Red Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 4.089 Inwahners op en Rebeet vun 1.119 km². De Sitt vun de Verwalten is in Red Lake Falls.

                                               

Redwood County

Redwood County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 16.059 Inwahners op en Rebeet vun 2.279 km². De Sitt vun de Verwalten is in Redwood Falls.

                                               

Renville County (Minnesota)

Renville County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 15.730 Inwahners op en Rebeet vun 2.546 km². De Sitt vun de Verwalten is in Olivia.

                                               

Rice County (Minnesota)

Rice County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 64.142 Inwahners op en Rebeet vun 1.290 km². De Sitt vun de Verwalten is in Faribault.

                                               

Rock County (Minnesota)

Rock County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Minnesota. He hett 9.687 Inwahners op en Rebeet vun 1.251 km². De Sitt vun de Verwalten is in Luverne.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →