ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 411                                               

Greeley County (Kansas)

Greeley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 1.247 Inwahners op en Rebeet vun 2.015 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tribune.

                                               

Greenwood County (Kansas)

Greenwood County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 6.689 Inwahners op en Rebeet vun 2.953 km². De Sitt vun de Verwalten is in Eureka.

                                               

Hamilton County (Kansas)

Hamilton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 2.690 Inwahners op en Rebeet vun 2.580 km². De Sitt vun de Verwalten is in Syracuse.

                                               

Harper County (Kansas)

Harper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 6.034 Inwahners op en Rebeet vun 2.077 km². De Sitt vun de Verwalten is in Anthony.

                                               

Harvey County

Harvey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 34.684 Inwahners op en Rebeet vun 1.396 km². De Sitt vun de Verwalten is in Newton.

                                               

Haskell County (Kansas)

Haskell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 4.256 Inwahners op en Rebeet vun 1.494 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sublette.

                                               

Hodgeman County

Hodgeman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 1.916 Inwahners op en Rebeet vun 2.227 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jetmore.

                                               

Jackson County (Kansas)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 13.462 Inwahners op en Rebeet vun 1.702 km². De Sitt vun de Verwalten is in Holton.

                                               

Jefferson County (Kansas)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 19.126 Inwahners op en Rebeet vun 1.388 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oskaloosa.

                                               

Jewell County

Jewell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.077 Inwahners op en Rebeet vun 2.354 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mankato.

                                               

Johnson County (Kansas)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 544.179 Inwahners op en Rebeet vun 1.235 km². De Sitt vun de Verwalten is in Olathe.

                                               

Kearny County

Kearny County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.977 Inwahners op en Rebeet vun 2.253 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lakin.

                                               

Kingman County

Kingman County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 7.858 Inwahners op en Rebeet vun 2.238 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kingman.

                                               

Kiowa County (Kansas)

Kiowa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 2.553 Inwahners op en Rebeet vun 1.870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greensburg.

                                               

Labette County

Labette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 21.607 Inwahners op en Rebeet vun 1.681 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oswego.

                                               

Lane County (Kansas)

Lane County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 1.750 Inwahners op en Rebeet vun 1.857 km². De Sitt vun de Verwalten is in Dighton.

                                               

Leavenworth County

Leavenworth County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 76.227 Inwahners op en Rebeet vun 1.199 km². De Sitt vun de Verwalten is in Leavenworth.

                                               

Lincoln County (Kansas)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.241 Inwahners op en Rebeet vun 1.862 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lincoln.

                                               

Linn County (Kansas)

Linn County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 9.656 Inwahners op en Rebeet vun 1.551 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mound City.

                                               

Logan County (Kansas)

Logan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 2.756 Inwahners op en Rebeet vun 2.779 km². De Sitt vun de Verwalten is in Oakley.

                                               

Lyon County (Kansas)

Lyon County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 33.690 Inwahners op en Rebeet vun 2.204 km². De Sitt vun de Verwalten is in Emporia.

                                               

Marion County (Kansas)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 12.660 Inwahners op en Rebeet vun 2.442 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marion.

                                               

Marshall County (Kansas)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 10.117 Inwahners op en Rebeet vun 2.339 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marysville.

                                               

McPherson County (Kansas)

McPherson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 29.180 Inwahners op en Rebeet vun 2.331 km². De Sitt vun de Verwalten is in McPherson.

                                               

Meade County (Kansas)

Meade County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 4.575 Inwahners op en Rebeet vun 2.533 km². De Sitt vun de Verwalten is in Meade.

                                               

Miami County (Kansas)

Miami County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 32.787 Inwahners op en Rebeet vun 1.494 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paola.

                                               

Mitchell County (Kansas)

Mitchell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 6.373 Inwahners op en Rebeet vun 1.813 km². De Sitt vun de Verwalten is in Beloit.

                                               

Montgomery County (Kansas)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 35.471 Inwahners op en Rebeet vun 1.671 km². De Sitt vun de Verwalten is in Independence.

                                               

Morris County (Kansas)

Morris County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 5.923 Inwahners op en Rebeet vun 1.805 km². De Sitt vun de Verwalten is in Council Grove.

                                               

Morton County (Kansas)

Morton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.233 Inwahners op en Rebeet vun 1.891 km². De Sitt vun de Verwalten is in Elkhart.

                                               

Nemaha County (Kansas)

Nemaha County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 10.178 Inwahners op en Rebeet vun 1.862 km². De Sitt vun de Verwalten is in Seneca.

                                               

Neosho County

Neosho County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 16.512 Inwahners op en Rebeet vun 1.481 km². De Sitt vun de Verwalten is in Erie.

                                               

Ness County

Ness County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.107 Inwahners op en Rebeet vun 2.784 km². De Sitt vun de Verwalten is in Ness City.

                                               

Norton County

Norton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 5.671 Inwahners op en Rebeet vun 2.274 km². De Sitt vun de Verwalten is in Norton.

                                               

Osage County (Kansas)

Osage County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 16.295 Inwahners op en Rebeet vun 1.823 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lyndon.

                                               

Osborne County

Osborne County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.858 Inwahners op en Rebeet vun 2.313 km². De Sitt vun de Verwalten is in Osborne.

                                               

Ottawa County (Kansas)

Ottawa County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 6.091 Inwahners op en Rebeet vun 1.867 km². De Sitt vun de Verwalten is in Minneapolis.

                                               

Pawnee County (Kansas)

Pawnee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 6.973 Inwahners op en Rebeet vun 1.953 km². De Sitt vun de Verwalten is in Larned.

                                               

Phillips County (Kansas)

Phillips County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 5.642 Inwahners op en Rebeet vun 2.295 km². De Sitt vun de Verwalten is in Phillipsburg.

                                               

Pottawatomie County (Kansas)

Pottawatomie County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 21.604 Inwahners op en Rebeet vun 2.186 km². De Sitt vun de Verwalten is in Westmoreland.

                                               

Pratt County

Pratt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 9.656 Inwahners op en Rebeet vun 1.904 km². De Sitt vun de Verwalten is in Pratt.

                                               

Rawlins County

Rawlins County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 2.519 Inwahners op en Rebeet vun 2.771 km². De Sitt vun de Verwalten is in Atwood.

                                               

Reno County

Reno County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 64.511 Inwahners op en Rebeet vun 3.248 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hutchinson.

                                               

Republic County

Republic County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 4.980 Inwahners op en Rebeet vun 1.854 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belleville.

                                               

Rice County (Kansas)

Rice County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 10.083 Inwahners op en Rebeet vun 1.883 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lyons.

                                               

Riley County

Riley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 71.115 Inwahners op en Rebeet vun 1.580 km². De Sitt vun de Verwalten is in Manhattan.

                                               

Rooks County

Rooks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 5.181 Inwahners op en Rebeet vun 2.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Stockton.

                                               

Rush County (Kansas)

Rush County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 3.307 Inwahners op en Rebeet vun 1.860 km². De Sitt vun de Verwalten is in La Crosse.

                                               

Russell County (Kansas)

Russell County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 6.970 Inwahners op en Rebeet vun 2.292 km². De Sitt vun de Verwalten is in Russell.

                                               

Saline County (Kansas)

Saline County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Kansas. He hett 55.606 Inwahners op en Rebeet vun 1.865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salina.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →