ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 406                                               

Harrison County (Indiana)

Harrison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 39.364 Inwahners op en Rebeet vun 1.256 km². De Sitt vun de Verwalten is in Corydon.

                                               

Hendricks County

Hendricks County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 145.448 Inwahners op en Rebeet vun 1.057 km². De Sitt vun de Verwalten is in Danville.

                                               

Henry County (Indiana)

Henry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 49.462 Inwahners op en Rebeet vun 1.018 km². De Sitt vun de Verwalten is in New Castle.

                                               

Howard County (Indiana)

Howard County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 82.752 Inwahners op en Rebeet vun 759 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kokomo.

                                               

Huntington County

Huntington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 37.124 Inwahners op en Rebeet vun 992 km². De Sitt vun de Verwalten is in Huntington.

                                               

Indiana

Indiana grenzt inn Norden an dat Michiganmeer un an den Bundsstaat Michigan, inn Osten an Ohio, inn Süden is de Ohio River de Grenz na Kentucky hen un inn Westen liggt Illinois. De hööchste Punkt in Indiana is de Hoosier Hill in dat Wayne County ...

                                               

Jackson County (Indiana)

Jackson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 42.376 Inwahners op en Rebeet vun 1.318 km². De Sitt vun de Verwalten is in Brownstown.

                                               

Jasper County (Indiana)

Jasper County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 33.478 Inwahners op en Rebeet vun 1.450 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rensselaer.

                                               

Jay County

Jay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 21.253 Inwahners op en Rebeet vun 995 km². De Sitt vun de Verwalten is in Portland.

                                               

Jefferson County (Indiana)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 32.428 Inwahners op en Rebeet vun 935 km². De Sitt vun de Verwalten is in Madison.

                                               

Jennings County

Jennings County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 28.525 Inwahners op en Rebeet vun 976 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vernon.

                                               

Johnson County (Indiana)

Johnson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 139.654 Inwahners op en Rebeet vun 829 km². De Sitt vun de Verwalten is in Franklin.

                                               

Knox County (Indiana)

Knox County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 38.440 Inwahners op en Rebeet vun 1.336 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vincennes.

                                               

Kosciusko County

Kosciusko County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 77.358 Inwahners op en Rebeet vun 1.393 km². De Sitt vun de Verwalten is in Warsaw.

                                               

LaGrange County

LaGrange County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 37.128 Inwahners op en Rebeet vun 984 km². De Sitt vun de Verwalten is in LaGrange.

                                               

Lake County (Indiana)

Lake County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 496.005 Inwahners op en Rebeet vun 1.287 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crown Point.

                                               

LaPorte County

LaPorte County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 111.467 Inwahners op en Rebeet vun 1.549 km². De Sitt vun de Verwalten is in La Porte.

                                               

Lawrence County (Indiana)

Lawrence County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 46.134 Inwahners op en Rebeet vun 1.163 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bedford.

                                               

Madison County (Indiana)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 131.636 Inwahners op en Rebeet vun 1.171 km². De Sitt vun de Verwalten is in Anderson.

                                               

Marion County (Indiana)

Marion County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 903.393 Inwahners op en Rebeet vun 1.026 km². De Sitt vun de Verwalten is in Indianapolis.

                                               

Marshall County (Indiana)

Marshall County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 47.051 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Plymouth.

                                               

Martin County (Indiana)

Martin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 10.334 Inwahners op en Rebeet vun 870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shoals.

                                               

Miami County (Indiana)

Miami County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 36.903 Inwahners op en Rebeet vun 974 km². De Sitt vun de Verwalten is in Peru.

                                               

Monroe County (Indiana)

Monroe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 137.974 Inwahners op en Rebeet vun 1.020 km². De Sitt vun de Verwalten is in Bloomington.

                                               

Montgomery County (Indiana)

Montgomery County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 38.124 Inwahners op en Rebeet vun 1.308 km². De Sitt vun de Verwalten is in Crawfordsville.

                                               

Morgan County (Indiana)

Morgan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 68.894 Inwahners op en Rebeet vun 1.052 km². De Sitt vun de Verwalten is in Martinsville.

                                               

Newton County (Indiana)

Newton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 14.244 Inwahners op en Rebeet vun 1.041 km². De Sitt vun de Verwalten is in Kentland.

                                               

Noble County (Indiana)

Noble County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 47.536 Inwahners op en Rebeet vun 1.064 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albion.

                                               

Ohio County (Indiana)

Ohio County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 6.128 Inwahners op en Rebeet vun 225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rising Sun.

                                               

Orange County (Indiana)

Orange County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 19.840 Inwahners op en Rebeet vun 1.036 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paoli.

                                               

Owen County (Indiana)

Owen County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 21.575 Inwahners op en Rebeet vun 997 km². De Sitt vun de Verwalten is in Spencer.

                                               

Parke County

Parke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 17.339 Inwahners op en Rebeet vun 1.153 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rockville.

                                               

Perry County (Indiana)

Perry County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 19.338 Inwahners op en Rebeet vun 987 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tell City.

                                               

Pike County (Indiana)

Pike County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 12.845 Inwahners op en Rebeet vun 870 km². De Sitt vun de Verwalten is in Petersburg.

                                               

Porter County

Porter County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 164.343 Inwahners op en Rebeet vun 1.083 km². De Sitt vun de Verwalten is in Valparaiso.

                                               

Posey County

Posey County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 25.910 Inwahners op en Rebeet vun 1.057 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Vernon.

                                               

Pulaski County (Indiana)

Pulaski County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 13.402 Inwahners op en Rebeet vun 1.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winamac.

                                               

Putnam County (Indiana)

Putnam County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 37.963 Inwahners op en Rebeet vun 1.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greencastle.

                                               

Randolph County (Indiana)

Randolph County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 26.171 Inwahners op en Rebeet vun 1.173 km². De Sitt vun de Verwalten is in Winchester.

                                               

Ripley County (Indiana)

Ripley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 28.818 Inwahners op en Rebeet vun 1.155 km². De Sitt vun de Verwalten is in Versailles.

                                               

Rush County (Indiana)

Rush County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 17.392 Inwahners op en Rebeet vun 1.057 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rushville.

                                               

Scott County (Indiana)

Scott County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 24.181 Inwahners op en Rebeet vun 492 km². De Sitt vun de Verwalten is in Scottsburg.

                                               

Shelby County (Indiana)

Shelby County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 44.436 Inwahners op en Rebeet vun 1.070 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shelbyville.

                                               

Spencer County (Indiana)

Spencer County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 20.952 Inwahners op en Rebeet vun 1.033 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rockport.

                                               

St. Joseph County (Indiana)

St. Joseph County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 266.931 Inwahners op en Rebeet vun 1.184 km². De Sitt vun de Verwalten is in South Bend.

                                               

Starke County

Starke County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 23.363 Inwahners op en Rebeet vun 800 km². De Sitt vun de Verwalten is in Knox.

                                               

Steuben County (Indiana)

Steuben County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 34.185 Inwahners op en Rebeet vun 800 km². De Sitt vun de Verwalten is in Angola.

                                               

Sullivan County (Indiana)

Sullivan County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 21.475 Inwahners op en Rebeet vun 1.158 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sullivan.

                                               

Switzerland County

Switzerland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 10.613 Inwahners op en Rebeet vun 572 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vevay.

                                               

Tippecanoe County

Tippecanoe County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Indiana. He hett 172.780 Inwahners op en Rebeet vun 1.295 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lafayette.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →