ⓘ Enzyklopädie. Schon gewusst? Seite 403                                               

Gooding County

Gooding County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 15.464 Inwahners op en Rebeet vun 1.893 km². De Sitt vun de Verwalten is in Gooding.

                                               

Idaho County

Idaho County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 16.267 Inwahners op en Rebeet vun 21.976 km². De Sitt vun de Verwalten is in Grangeville.

                                               

Jefferson County (Idaho)

Jefferson County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 26.140 Inwahners op en Rebeet vun 2.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rigby.

                                               

Jerome County

Jerome County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 22.374 Inwahners op en Rebeet vun 1.554 km². De Sitt vun de Verwalten is in Jerome.

                                               

Kootenai County

Kootenai County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 138.494 Inwahners op en Rebeet vun 3.225 km². De Sitt vun de Verwalten is in Coeur d Alene.

                                               

Latah County

Latah County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 37.244 Inwahners op en Rebeet vun 2.789 km². De Sitt vun de Verwalten is in Moscow.

                                               

Lemhi County

Lemhi County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 7.936 Inwahners op en Rebeet vun 11.821 km². De Sitt vun de Verwalten is in Salmon.

                                               

Lewis County (Idaho)

Lewis County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 3.821 Inwahners op en Rebeet vun 1.241 km². De Sitt vun de Verwalten is in Nezperce.

                                               

Lincoln County (Idaho)

Lincoln County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 5.208 Inwahners op en Rebeet vun 3.124 km². De Sitt vun de Verwalten is in Shoshone.

                                               

Madison County (Idaho)

Madison County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 37.536 Inwahners op en Rebeet vun 1.222 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rexburg.

                                               

Minidoka County

Minidoka County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 20.069 Inwahners op en Rebeet vun 1.968 km². De Sitt vun de Verwalten is in Rupert.

                                               

Nez Perce County

Nez Perce County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 39.265 Inwahners op en Rebeet vun 2.199 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lewiston.

                                               

Oneida County (Idaho)

Oneida County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 4.286 Inwahners op en Rebeet vun 3.108 km². De Sitt vun de Verwalten is in Malad City.

                                               

Owyhee County

Owyhee County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 11.526 Inwahners op en Rebeet vun 19.886 km². De Sitt vun de Verwalten is in Murphy.

                                               

Payette County

Payette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 22.623 Inwahners op en Rebeet vun 1.057 km². De Sitt vun de Verwalten is in Payette.

                                               

Power County

Power County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 7.817 Inwahners op en Rebeet vun 3.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in American Falls.

                                               

Shoshone County

Shoshone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 12.765 Inwahners op en Rebeet vun 6.822 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wallace.

                                               

Teton County (Idaho)

Teton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 10.170 Inwahners op en Rebeet vun 1.165 km². De Sitt vun de Verwalten is in Driggs.

                                               

Twin Falls County

Twin Falls County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 77.230 Inwahners op en Rebeet vun 4.986 km². De Sitt vun de Verwalten is in Twin Falls.

                                               

Valley County (Idaho)

Valley County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 9.862 Inwahners op en Rebeet vun 9.526 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cascade.

                                               

Washington County (Idaho)

Washington County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Idaho. He hett 10.198 Inwahners op en Rebeet vun 3.771 km². De Sitt vun de Verwalten is in Weiser.

                                               

Adams County (Illinois)

Adams County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 67.103 Inwahners op en Rebeet vun 2.220 km². De Sitt vun de Verwalten is in Quincy.

                                               

Alexander County (Illinois)

Alexander County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 8.238 Inwahners op en Rebeet vun 611 km². De Sitt vun de Verwalten is in Cairo.

                                               

Bond County

Bond County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 17.768 Inwahners op en Rebeet vun 984 km². De Sitt vun de Verwalten is in Greenville.

                                               

Boone County (Illinois)

Boone County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 54.165 Inwahners op en Rebeet vun 728 km². De Sitt vun de Verwalten is in Belvidere.

                                               

Brown County (Illinois)

Brown County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 6.937 Inwahners op en Rebeet vun 793 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Sterling.

                                               

Bureau County

Bureau County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 34.978 Inwahners op en Rebeet vun 2.251 km². De Sitt vun de Verwalten is in Princeton.

                                               

Calhoun County (Illinois)

Calhoun County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 5.089 Inwahners op en Rebeet vun 658 km². De Sitt vun de Verwalten is in Hardin.

                                               

Carroll County (Illinois)

Carroll County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 15.387 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Mount Carroll.

                                               

Cass County (Illinois)

Cass County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 13.642 Inwahners op en Rebeet vun 974 km². De Sitt vun de Verwalten is in Virginia.

                                               

Champaign County (Illinois)

Champaign County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 201.081 Inwahners op en Rebeet vun 2.582 km². De Sitt vun de Verwalten is in Urbana.

                                               

Christian County (Illinois)

Christian County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 34.800 Inwahners op en Rebeet vun 1.836 km². De Sitt vun de Verwalten is in Taylorville.

                                               

Clark County (Illinois)

Clark County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 16.335 Inwahners op en Rebeet vun 1.300 km². De Sitt vun de Verwalten is in Marshall.

                                               

Clay County (Illinois)

Clay County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 13.815 Inwahners op en Rebeet vun 1.215 km². De Sitt vun de Verwalten is in Louisville.

                                               

Clinton County (Illinois)

Clinton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 37.762 Inwahners op en Rebeet vun 1.228 km². De Sitt vun de Verwalten is in Carlyle.

                                               

Coles County

Coles County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 53.873 Inwahners op en Rebeet vun 1.316 km². De Sitt vun de Verwalten is in Charleston.

                                               

Cook County (Illinois)

Cook County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 5.194.675 Inwahners op en Rebeet vun 2.450 km². De Sitt vun de Verwalten is in Chicago.

                                               

Crawford County (Illinois)

Crawford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 19.817 Inwahners op en Rebeet vun 1.150 km². De Sitt vun de Verwalten is in Robinson.

                                               

Cumberland County (Illinois)

Cumberland County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 11.048 Inwahners op en Rebeet vun 896 km². De Sitt vun de Verwalten is in Toledo.

                                               

De Witt County

De Witt County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 16.561 Inwahners op en Rebeet vun 1.031 km². De Sitt vun de Verwalten is in Clinton.

                                               

DeKalb County (Illinois)

DeKalb County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 105.160 Inwahners op en Rebeet vun 1.642 km². De Sitt vun de Verwalten is in Sycamore.

                                               

Douglas County (Illinois)

Douglas County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 19.980 Inwahners op en Rebeet vun 1.080 km². De Sitt vun de Verwalten is in Tuscola.

                                               

DuPage County

DuPage County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 916.924 Inwahners op en Rebeet vun 865 km². De Sitt vun de Verwalten is in Wheaton.

                                               

Edgar County

Edgar County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 18.576 Inwahners op en Rebeet vun 1.616 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paris.

                                               

Edwards County (Illinois)

Edwards County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 6.721 Inwahners op en Rebeet vun 575 km². De Sitt vun de Verwalten is in Albion.

                                               

Effingham County (Illinois)

Effingham County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 34.242 Inwahners op en Rebeet vun 1.241 km². De Sitt vun de Verwalten is in Effingham.

                                               

Fayette County (Illinois)

Fayette County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 22.140 Inwahners op en Rebeet vun 1.854 km². De Sitt vun de Verwalten is in Vandalia.

                                               

Ford County (Illinois)

Ford County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 14.081 Inwahners op en Rebeet vun 1.259 km². De Sitt vun de Verwalten is in Paxton.

                                               

Franklin County (Illinois)

Franklin County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 39.561 Inwahners op en Rebeet vun 1.067 km². De Sitt vun de Verwalten is in Benton.

                                               

Fulton County (Illinois)

Fulton County is en Kreis in’n US-Bundsstaat Illinois. He hett 37.069 Inwahners op en Rebeet vun 2.243 km². De Sitt vun de Verwalten is in Lewistown.

Free and no ads
no need to download or install

Pino - logical board game which is based on tactics and strategy. In general this is a remix of chess, checkers and corners. The game develops imagination, concentration, teaches how to solve tasks, plan their own actions and of course to think logically. It does not matter how much pieces you have, the main thing is how they are placement!

online intellectual game →